میوه و تره بار
میوه و تره بار
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: خوشبختانه قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار 15 درصد ارزانتر از سطح شهر و تقاضای ماهی نیز بیشتر است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از ارزان تر بودن قیمت ماهی در میادین میوه و تره بار به نسبت سطح شهر خبر داد و گفت: تلاش میکنیم تا سرانه مصرف ماهی را در تهران افزایش دهیم.
رئیس سازمان مشارکتهای اجتماعی شهرداری، از پذیرا بودن مددسراها از افراد بی خانمان باردار خبر داد و گفت: اتاق مادر و کودک در مددسراها وجود دارد.
در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز 8 بهمن ماه مشاهده میکنید.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: قیمت موز نسبت به هفته گذشته با افزایش قیمت مواجه شده که به علت نوسان نرخ ارز بوده است.
تهران - ایرنا - روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: تمامی میادین، فردا چهارشنبه 9 بهمن به منظور خدمترسانی به شهروندان باز است.
پرتقال تامسون جنوب هر کیلو به قیمت 5 هزار و 500 تومان در بازار به فروش میرسد.
تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نود و چهارمین به چالش ها و مشکلات منطقه 14 واکنش نشان دادند.
یاسوج - ایرنا - شهردار یاسوج گفت: هر ساله میوه شب عید این استان در کمترین زمان از شبکه توزیع خارج و در دست دلالان و افراد سودجو قرار می گیرد که باید برای این معضل تدبیری اساسی اندیشیده شود.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران گفت: وجود مشاغل مزاحم یکی از مهمترین شکایت مردم محله دولاب است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه شاهد آرامش نسبی بازار به ویژه در حوزه میوه و تره بار، محصولات پروتئینی و مواد غذایی هستیم، گفت: سازمان مدیریت میادین در موضوع کنترل بازار، تمام قد وارد شده و با تمام توان با دولت همکاری میکند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به تشریح علت تفاوت قیمت و کیفیت محصولات در میادین میوه و تره بار نسبت به سطح شهر پرداخت.
قم - ایرنا - معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 11 درصد رشد دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران و شهردار منطقه 22 بر ارتقای کیفی یک میدان و 11 بازار میوه و تره بار این منطقه به عنوان غربیترین منطقه پایتخت تاکید کردند.
قم - ایرنا - شهردارقم گفت: کاهش بهای خدمات سازمانهای تابعه شهرداری عملا این شهر را درمسیر فرسودگی و افت خدمت رسانی قرار خواهد داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از پیش بینی های لازم برای تامین میوه ایام نوروز این استان خبر داد و گفت: 400 تن میوه برای بازار شب عید ایلام تامین می شود