یک‌شنبه 29 تیر 1404

«می‌خواهم روی صحنه بمیرم» به واقعیت پیوست

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
«می‌خواهم روی صحنه بمیرم» به واقعیت پیوست

ارتفاع برای او در ابتدا ترس بود در انتها عشق، آنقدر عاشق پرواز شد که جانش را هم در آسمان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در 17 جولای 2025، یک حادثه اضطراری در شهر تفریحی پورتو سنت الپیدیو ایتالیا در ساحل دریای آدریاتیک رخ داد. یک پاراگلایدر موتوری کنترل خود را از دست داد و روی امتداد کمپ خانوادگی لو میموس سقوط کرد.

او از ترس‌های کودکی از بلندی و پرواز به جایی رسید که تمامی رکورد‌های پرواز را شکست و در آخرین پروازش روحش را به آسمان سپرد و جسمش به زمین برگشت.

فلیکس باومگارتنر، ورزشکار 56 ساله رشته‌های پرش با چتر و رکورددار پرش با چتر نجات از بالاترین نقطه استراتوسفر بود.

پرواز فعلی هیچ ارتباطی با رکورد‌ها نداشت. باومگارتنر برای تعطیلات به ساحل دریای آدریاتیک آمده بود و پرواز پاراگلایدر هیچ حادثه خاصی را پنهان نمی‌کرد. چند ساعت قبل از حادثه اضطراری، او ویدئویی از تجهیزات آماده‌سازی شده را به صورت آنلاین منتشر کرد. تنها چیزی که باومگارتنر را آزار می‌داد، باد شدید بود.

اما طبق داده‌های اولیه، شرایط آب و هوایی تاثیری بر آنچه اتفاق افتاده نداشته است. ظاهراً این ورزشکار حرفه‌ای در هوا دچار حمله قلبی شده و از قبل سقوط بی هوش بوده و یا جان خود را از دست داده بود.

این اتریشی تبار گفت که در کودکی از ارتفاع می‌ترسیده و برای غلبه بر ترس خود به ورزش‌های خطرناک روی آورده است. باومگارتنر پس از غلبه بر ترس‌هایش، شروع به شکستن رکورد‌ها در پرش از ارتفاع کرد و آنقدر سرسخت بود که حتی همکارانش به او لقب "معتاد به آدرنالین" را دادند.

در مارس 2012، فلیکس باومگارتنر یک پرش آزمایشی از ارتفاع 21818 متری انجام داد. در ژوئیه 2012، پرش آزمایشی دوم با موفقیت از ارتفاع 29460 متری انجام شد.

در 14 اکتبر 2012، یک بالن هوای گرم، تله‌کابین را به همراه باومگارتنر تا ارتفاع39012 متری بالا برد. این صعود بیش از 2 ساعت طول کشید. این اتریشی به 15 دقیقه دیگر برای آمادگی ذهنی برای پرش نیاز داشت.

او در حالی که می‌گفت: «من به خانه می‌روم» پایین پرید. لحظه بحرانی زمانی فرا رسید که باومگارتنر در حین سقوط آزاد شروع به چرخش کرد. اگر او موفق به کنترل این فرآیند نشده بود، قطعاً می‌مرد.

مرد اتریشی این کار را انجام داد. پس از 4 دقیقه و 20 ثانیه، او با موفقیت فرود آمد. در سقوط آزاد، او بیش از 36400 متر را طی کرد و به سرعت 1348 کیلومتر در ساعت رسید که 123 کیلومتر بیشتر از سرعت صوت است.

او درست مثل بازیگرانی که دوست دارند جانشان را روی صحنه بدهند در آسمان با پروازش به سفرش پایان داد.