چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405

زنگنه: باید کاراته‌کا‌های بانوان را به شرایط ایده‌آل نزدیک کنیم / مردم سیلی محکمی به دشمن زدند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
زنگنه: باید کاراته‌کا‌های بانوان را به شرایط ایده‌آل نزدیک کنیم / مردم سیلی محکمی به دشمن زدند

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان گفت: کارمان کمی سخت‌تر از قبل است، اما به هر حال باید کاراته کا‌ها را آماده نگه داریم.

خبرگزاری میزان -

پگاه زنگنه در گفت‌و‌گو با میزان، درباره برگزاری اردوی تیم ملی کاراته بانوان اظهار داشت: اولین اردوی ما پس از جنگ رمضان در شهر زیبای رشت از 24 فروردین ماه آغاز شده است. بچه‌ها مدتی از تمرینات دور بودند و رفته رفته باید به شرایط آرمانی برگردند. کارمان کمی سخت‌تر از قبل است، اما به هر حال باید کاراته کا‌ها را آماده نگه داریم.

وی افزود: رقابت‌های قهرمانی آسیا اواخر خردادماه در بالی اندونزی برگزار خواهد شد که در بخش کمیته تیمی بحث کسب سهمیه قهرمانی جهان را هم داریم. تنها تیم‌های مدال‌آور می‌توانند راهی جهانی شوند. البته بازی‌های آسیایی ناگویا و قهرمانی جهان تیمی را هم در تقویم خود داریم که برای هر رقابت برنامه ویژه‌ای خواهیم داشت.

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان درباره حملات ناجوانمردانه دشمن به خاک ایران گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایات زیادی در ایران انجام دادند. از پرپر شدن گل‌های مدرسه میناب گرفته تا شهادت بسیاری از غیرنظامیان نشانگر این است که دشمن ما حتی به اصول و قواعد جنگ هم پایبند نیست.

وی ادامه داد: ما در طول تاریخ همواره در روز‌های سخت مانند کوه استوار بودیم. مردم ایران با میهن پرستی و پای کار بودن سیلی محکمی به دشمنان زدند و آنها را سرجایشان نشاندند.

زنگنه در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بلا از تمام مردم دوست داشتنی سرزمینم دور باشد. ما اعضای خانواده ورزش موظف هستیم از راه‌های مختلف در کنار مردم باشیم و به آنها روحیه بدهیم تا بدانند همه در کنار هم می‌توانیم ایران قدرتمند بسازیم.