ناجا
ناجا
شهرام شکیبا در شب شعر طنز «در حلقه رندان» گفت: طنزپرداز نسبت به مسائل روز مردم بی تفاوت نیست ولی هرگز در خیابان لاستیک آتش نمی زند.
طرح فرماندهی کل شدن نیروی انتظامی با موافقت فرمانده کل قوا از سال گذشته اجرا شد و بر این اساس نیروی انتظامی به فرماندهی انتظامی تغییر پیدا کرد که بر همین اساس ناجا به فراجا تغییر پیدا کرد.
معمای سوختن گندمزارهای ایذه، علت بازداشت «مورا» پس از سفر تهران، چگونه ارز دولتی نفس تولید را گرفت؟، واریز یارانه 300 هزارتومانی برای جاماندگان، طارمی با پرچم ایران در جشن قهرمانی پورتو، واریز یارانه 300 هزارتومانی برای جاماندگان و کاهش چشمگیر نرخ مرغ وتخم مرغ و برچیده شدن صفها از مواردی است که موضوع گزارشهای خبری و تحلیلی روزنامههای امروز شده است.
وزیر اقتصاد گفت: رئیس جمهور دستور داد تا یارانه کمک معیشتی ماه اول به همه مشمولان دریافت یارانه پرداخت شود.
تهران - ایرنا - رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت از پیشرفت 54 درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازمیدکی و قطعات خودرو خبر داد.
ایلنا نوشت: سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور با اشاره اقدامات این فرماندهی در زمینه قاچاق کالا از دستگیری هزار و 284 متهم در زمینه قاچاق و احتکار و معرفی آنها به دستگاه قضا خبر داد.
درپی تغییرات اعمال شده در پلیس کشور که ساختار آن به فرماندهی انتظامی کل ارتقاء یافت، عنوان اختصاری آن نیز به «فراجا» تغییر کرد.
محدودیت های جدید برای ثبت نام در قرعه کشی های خودرو اعلام شد.
ایسنا نوشت: درپی تغییرات اعمال شده در پلیس کشور که ساختار آن به فرماندهی انتظامی کل ارتقاء یافت، عنوان اختصاری آن نیز به «فراجا» تغییر کرد.
سخنگوی پلیس از جایگزینی عبارت فراجا به جای ناجا با توجه به تغییر ساختار انتظامی کشور خبر داد.
سردار مهدی حاجیان، سخنگوی انتظامی کل کشور از جایگزین شدن واژه «فراجا» به جای «ناجا» خبر داد.
سخنگوی انتظامی کل کشور گفت: عنوان پلیس با توجه به تغییر ساختار از ناجا به فراجا تغییر کرد.
سردار مهدی حاجیان، سخنگوی انتظامی کل کشور در حاشیه نشست خبری در پاسخ به ایسنا درباره تغییر عنوان پلیس گفت: عنوان پلیس با توجه به تغییر ساختار از ناجا به فراجا تغییر کرد.
سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور از تغییر عنوان «ناجا» خبر داد.