جمعه 13 شهریور 1405

ناجا

ناجا

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سردار اشتری تاکید کرد: پلیس آگاهی باید در بحث هوشمندسازی پیشتاز باشد تا ان شاء الله بتوانیم در کار مردم و خدمت رسانی مطلوب به آنها تسهیل کننده باشیم.

خبرگزاری مهر

فرمانده نیروی انتظامی گفت: استرداد اموال سرقتی باید در اولویت قرار گیرد هرچند براساس گزارش های ارائه شده در این رابطه اقدامات لازم صورت گرفته است، اما کافی نیست.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرمانده ناجا گفت: با استرداد اموال مردم باید در جامعه امنیت را احساس کنند و به دنبال افزایش احساس امنیت اعتماد به پلیس نیز ارتقاء خواهد یافت.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: فرمانده ناجا با بیان اینکه مردم باید در جامعه امنیت را احساس کنند، گفت: به دنبال افزایش احساس امنیت، اعتماد به پلیس نیز ارتقاء خواهد یافت.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در جمع کارکنان پلیس آگاهی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، شهیدبهشتی و 72 تن از یارانش با بیان اینکه مسئولیت پذیری و عدالت محوری از ویژگی های بارز شهید بهشتی بود اظهارداشت: وی فردی نابغه و دارای تفکر سیستمی و تشکیلاتی بودند و در تهیه قانون اساسی نقش بسیار تاثیرگذاری داشتند. فرمانده ناجا با تاکید بر...

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس پیشگیری ناجا از تجهیز 4 هزار خودرو گشت انتظامی در سه ماه ابتدایی امسال به سیستم ردیاب خبر داد.

خبرگزاری دانا

فرمانده مرزبانی ناجا با تشریح اقدامات مرزبانان در امر مقابله با قاچاق کالا، مواد مخدر و احشام، از انسداد 490 کیلومتر از مرزهای مشترک ایران با کشور پاکستان خبر داد.

وب‌گاه الف

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا از ترخیص 15 هزار و 500 خودروی توقیفی از آغاز طرح ترخیص خودروهای رسوبی خبر داد.

خبرگزاری مهر

اهواز - فرمانده مرزبانی ناجا از کشف 250 میلیارد کالای قاچاق در خوزستان و دستگیری 12 قاچاقچی در این استان خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرمانده مرزبانی ناجا از توقیف 2 شناور تجاری و کشف 25 میلیارد تومان کالای قاچاق توسط مرزبانان استان خوزستان خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

فرمانده مرزبانی ناجا با تشریح اقدامات مرزبانان در امر مقابله با قاچاق کالا، مواد مخدر و احشام، از انسداد 490 کیلومتر از مرزهای مشترک ایران با کشور پاکستان خبر داد.

وب‌گاه عصر ایران

پلیس راهور ناجا: راننده با شرایط راه و جغرافیای منطقه آشنا نبود / عیسی کلانتری: یکی از دلایل انتخاب این اتوبوس این بود که همیشه از این مسیر تردد می‌کرد و راننده به منطقه آشنایی داشت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرمانده مرزبانی ناجا از انسداد 490 کیلومتر از مرز‌های مشترک ایران با کشور پاکستان خبر داد.