ناسا
ناسا
سیاره زحل که گاهی جواهر منظومه شمسی خوانده میشود، تنها سیارهای نیست که حلقه دارد. با این حال، حلقههای آن پیچیدهترین و قابلتوجهترین حلقههای موجود در منظومه شمسی ما هستند.
پژوهشی جدید، یافته سال 2020 مبنی بر کشف فسفین شیمیایی را زیرسؤال میبرد. فسفین یکی از شاخصهای بالقوهی زیستی برای حیات فرازمینی در جو زهره است.
فضاپیمای «اوریون» آمریکا که برای اجرای ماموریت «آرتمیس یک» ناسا به ماه رفته بود، پس از تکمیل ماموریت به زمین بازگشت.
وبسایت ناسا یکشنبه شب اعلام کرد که اوریون در آبهای اقیانوس آرام در نزدیکی بندر سندیگو ایالت کالیفرنیا فرود آمد.
با 4 دستگاه در حال کار بر روی وویجر 1 و پنج دستگاه بر روی وویجر 2، آنها اکنون کار جدیدی را به عهده دارند: اندازهگیری قدرت میدان مغناطیسی، چگالی پلاسما، و انرژی و جهت ذرات باردار در محیطی که در حال حرکت هستند.
دو کاوشگر که در دهه 1970 از مشتری و زحل عبور کردند، اکنون در حال انجام ماموریت خود خارج از منظومه شمسی ما هستند.
محققان میگویند کهکشان راه شیری در اولین روزهای خود تنها یک توده کوچک از ماده تاریک بوده است. ماده تاریک، به ماده غیر درخشانی گفته میشود که طبق یک تئوری علمی، پدیدههایی را توضیح میدهد که به نظر میرسد ناشی از وجود میزان خاصی از جرم باشند که از جرم موجود مشاهدهشده در جهان بیشتر است.
همشهریآنلاین نوشت: تحقیقات جدید نشان میدهد کهکشان راه شیری تاریخ طولانیای از «آدمخواری کیهانی» دارد و همچنان کهکشانهای کوچکتر را میبلعد.
زاکانی همچنین در اظهار نظر دیگری درباره ادعای ناسا مبنی بر وجود توده عظیم گاز متان در آسمان جنوب تهران در تاریخ 18 آبان گفت: «تیم دانشگاهی تشکیل شده تا این موضوع را بررسی کند، البته تا به حال شرایطی یا دلیلی که ادعای ناسا را تایید کند پیدا نکردیم، اما چون شائبه برای مردم ایجاد شده است، این مورد را بررسی و نتایج را اعلام خواهیم کرد.»
تقویم میلادی امسال هم مانند هر سال، لحظات تاریک و روشنی را در دل خود جای داد. از جنگ اوکراین گرفته تا بازیهای المپیک زمستانی، مأموریتهای فضایی، حواشی جام جهانی و بسیاری اتفاقات دیگر.
با تولید آخرین بوئینک 747 ملکه آسمانها به پایان راه خود رسید. شرکت بوئینگ بیش از پنج دهه به تولید این هواپیمای چهار موتوره پرداخته بود و حالا با چرخش دنیای هواپیماسازی به سوی غولهای دو موتوره، این پروژه محبوب کنار گذاشته شده است.
گجتنیوز نوشت: بوئینگ 747 که نامی افسانهای در دنیای هواپیماهای مسافربری است به پایان خود رسید. این هواپیما به مدت 54 سال آسمانها را در اختیار داشت.
یک موشک فالکون 9 حامل 40 ماهواره وان وب روز پنجشنبه در ساعت 17:27 بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (01:57 به وقت تهران) از مرکز فضایی کندی ناسا (KSC) در فلوریدا به فضا پرتاب شد.
این کپسول حوالی ساعت 12:40 بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (21:10 به وقت تهران) در سواحل باخا کالیفرنیا آب فرود خواهد داشت و این پایان ماموریت تاریخی آرتمیس 1 ناسا است.
ایلان ماسک میخواهد توییتر را مانند اسپیس ایکس اداره کند. اما پیچیدگی رفتار انسانها این کار را بسیار سخت خواهد کرد.
به نظر میرسد ارتباط ناسا با ماهواره مطالعه جو ICON در مدار زمین از دو هفت قبل قطع شده و این ماهواره از آن زمان تاکنون به دستورها پاسخ نداده است.