ناسا
ناسا
با استفاده از هوش مصنوعی میتوان کارهای بسیاری کرد، مثلا به این پرسش پاسخ داد که مایکل جکسون اگر تا امروز زنده میماند و جراحی زیبایی هم نمیکرد، چه قیافه داشت؟
آزمایش چنین ماموریتهایی برای جلوگیری از برخورد احتمالی سیارکهای بزرگ به زمین در آینده ضروری است.
اندازه این سیارک حدود 170 متر است و هر 11 ساعت و 55 دقیقه یک بار به دور یک سیارک بسیار بزرگتر به نام "دیدیموس" (Didymos) میچرخد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پدیده نزدیکی مشتری با زمین همزمان با دیگر رویداد نجومی به نام مقابله اتفاق میافتد. این رویداد به معنی قرار گیری یک سیاره از سمت مخالف زمین از خورشید است. بدین ترتیب خورشید و زمین بهمراه مشتری در یک خط قرار میگیرند. پدیده مقابله در مشتری در هر 13 ماه اتفاق میافتد. از دیگر ویژگیهای این پدیده بزرگتر و درخشانتر شدن سیارات است. زمانی که ما خورشید...
کاوشگر "دارت" ناسا در نخستین آزمایش دفاعی زمین با یک سیارک برخورد میکند و هدف از این آزمایش ناسا این است که متوجه شویم که در صورت تهدید انسانها به سرنوشت دایناسورها، میتوان سنگهای فضایی را منحرف کرد یا خیر؟!
ناسا در مسیر فعالیتها و پژوهشهای فضایی باعث ساخت وسایلی شده است که پس از سالها به بخشی از زندگی روزمره مردم تبدیل شدهاند.
یک پژوهشگر آمریکایی، میزان زبالههای ناشی از فضاپیماها و مدارگردها را که روی مریخ باقی ماندهاند، بیش از شش هزار کیلوگرم تخمین زده است.
موشک ماه از اواسط ماه اوت در سکوی پرتاب 39B مرکز فضایی کندی قرار دارد. ناسا ابتدا تلاش کرد این ماموریت را در 29 اوت و سوم سپتامبر انجام دهد اما هر دو بار به خاطر نقص فنی خنثی شد.
ناسا اعلام کرد: سیاره مشتری در تاریخ 26 سپتامبر به نزدیکترین موقعیت خود نسبت به زمین، طی 59 سال اخیر، میرسد؛ در این تاریخ، این سیاره در مرکز آسمان شب قرار میگیرد، پدیدهای که تقریباً در شش دهه گذشته شبیه هیچیک از اتفاقات نجومی دیگر نیست.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس یک مطالعه جدید، قطبهای شمال و جنوب ماه طی یک دوره چهار میلیارد ساله به دلیل تاثیر برخوردهای سیارکی کمی جابهجا شدهاند. این پژوهش که در نشریه علوم سیارهای (PSJ) منتشر شد، تخمین میزند که برخوردهای سیارکی ممکن است به تغییر موقعیت مکانی قطبهای ماه تا حدود 10 درجه در عرض جغرافیایی منجر شده باشد. دانشمندان، از جمله دانشمندان مرکز پرواز...
اقتصادنیوز: حساب رسمی تلسکوپ جیمز وب در اینستاگرام پستی با تصویر مهسا امینی منتشر کرده است.
ایسنا نوشت: پیچ و تاب و فراز و فرود ابرهای مشتری با جزئیات باورنکردنی در تصاویر سه بعدی خیره کننده کاوشگر جونو ناسا دیده میشوند.
حدود چهارده میلیارد سال پیش وقتی اولین ستارهها و کهکشانها شکل میگرفتند، فقط کیهان را روشن نکردند؛ بلکه این ساختارهای درخشان، اساسا شیمی کائنات را نیز تغییر دادند.
اقدام مضحک آمریکاییها در تحریم چند چهره جدید در داخل کشور و بازتاب آن توسط آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت بایدن نشان از آن دارد که کشورهای غربی از نتیجه عملیات سهروزه در ایران رضایت لازم را ندارند!
گجت نیوز نوشت: دانشمندان با انفجار پلاستیک از طریق لیزر، ذرات نانو الماس کوچکی را بهدست آوردند که میتواند اسرار غولهای یخی منظومه شمسی را برملا کند.