جمعه 9 آذر 1403

ناسا

ناسا

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایسنا

"نورا المتروشی"(Nora Al Matrooshi) نخستین زن جهان عرب که به فضا خواهد رفت، اخیرا طی یک سخنرانی جوانان را به دنبال کردن رویاهایشان تشویق کرده و گفته هرگز تسلیم نشوید. او از جمله افرادی بود که در برنامه فضایی امارات در سال 2018 رد شد و نتوانست در آن دوره قبول شود اما ناامید نشد و سرانجام عضو تیم فضانوردان اماراتی برای رفتن به فضا شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

در نظریه عدم تطابق سیگنال‌های حسی بیان می‌شود که هنگامی که فرد در وسیله نقلیه مانند خودرو در حرکت است، پیامی از طرف چشم به سیستم اعصاب مرکزی مخابره می‌شود که به مغز اعلام می‌کند که بدن ساکن است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

فضاپیمای لوسی تصاویری از سیارک های 4 میلیارد ساله گرفت و ناسا آنها را منتشر کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

اداره کل ملی هوانوردی و فضا تصویری از سیارک‌هایی که هدف کاوشگر لوسی هستند، منتشر کرده است.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری تسنیم

تلسکوپ فضایی جیمز وب قبل از پرتاب وارد گویان فرانسه شد. این تلسکوپ سفر خود را با با موشک آریان 5 انجام می‌دهد و فاصله یک میلیون مایل از زمین می‌پیماید تا تصاویری خیره‌کننده از کهکشکان‌های جهان اولیه ثبت کند.

خبرگزاری تسنیم

رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) 42 مورد از بزرگ‌ترین سیارک‌های موجود در کمربند سیارک‌ها در مرز منظومه شمسی بین مدارهای مریخ و مشتری را کشف کرده است.

خبرگزاری ایسنا

تلسکوپ 10 میلیارد دلاری "جیمز وب" بوده است در روزهای گذشته به "گویان فرانسه"(محل پرتاب) رسید و فیلمی از لحظه ورود آن منتشر شده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

فضاپیمای لوسی ناسا که به مطالعه "تروجان‌" های سیاره مشتری می‌پردازد به فضا پرتاب شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

فضاپیمای لوسی ناسا که به مطالعه "تروجان‌" های سیاره مشتری می‌پردازد به فضا پرتاب شد.

خبرگزاری ایسنا

فضاپیمای لوسی ناسا که به مطالعه "تروجان‌" های سیاره مشتری می‌پردازد به فضا پرتاب شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

هفته آینده یک شهاب سنگ بزرگ به زمین نزدیک خواهد شد. سیارک 2021 SM3 به دسته سیارک های «آپولون» تعلق دارد. قطر آن حدود 160 متر است که تقریبا 20 درصد از هرم خئوپس بزرگتر است.

وب‌گاه مشرق نیوز

ماموریت «لوسی» ناسا به هشت سیارک، یکی از پیچیده‌ترین سفرهای فضایی که تا به حال برنامه‌ریزی شده بود، قرار است ساعات اولیه روز شنبه به وقت آمریکا از فلوریدا انجام شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

روشن ماندن خارج از برنامه‌ی موتورهای پیشران فضاپیمای روسی بار دیگر ایستگاه فضایی بین‌المللی را از مدار اصلی خارج کرد. این دومین باری است که طی سه ماه اخیر چنین اتفاقی رخ می‌دهد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - فضاپیمای سایوز MS-18 در جریان آزمایش احتراق موتورهای پیشران، ایستگاه بین المللی فضایی را از مدار اصلی خود خارج کرد. این دومین بار است که یک فضاپیمای روسی چنین حادثه‌ای را از ماه ژوئیه ایجاد می‌کند.