شنبه 10 آذر 1403

نامه انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر به رئیس جمهور / از عدم برخورد قهری با اعتراضات تا اهتمام به پاسخ گویی به قشر نخبگانی جامعه

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نامه انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر به رئیس جمهور / از عدم برخورد قهری با اعتراضات تا اهتمام به پاسخ گویی به قشر نخبگانی جامعه

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر طی نامه‌ای به سید ابراهیم رئیسی، نکاتی را پیرامون وضعیت فعلی جامعه و همین‌طور لزوم داشتن رفتارهایی مناسب توسط دولت سیزدهم خصوصا در برابر مردم و نخبگان جامعه یادآور شد. متن این نامه به شرح زیر است: ریاست محترم جمهور، جناب حجت الاسلام رئیسی سلام علیکم ضمن عرض تبریک به جنابعالی، حال که به طور رسمی ریاست قوه...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر طی نامه‌ای به سید ابراهیم رئیسی، نکاتی را پیرامون وضعیت فعلی جامعه و همین‌طور لزوم داشتن رفتارهایی مناسب توسط دولت سیزدهم خصوصا در برابر مردم و نخبگان جامعه یادآور شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

ریاست محترم جمهور، جناب حجت الاسلام رئیسی

سلام علیکم

ضمن عرض تبریک به جنابعالی، حال که به طور رسمی ریاست قوه مجریه را بدست گرفته اید، ذکر نکاتی چند را ضروری دانستیم که در ادامه عرض میکنیم.

جناب رئیسی حضرتعالی طی شعارهای انتخاباتی، ایضا در سخنرانی مراسم تنفیذ، مکررا عبارت مردم سالاری را به کار بردید که در وهله اول بسیار خرسندکننده است ولیکن زین پس آنچه در سنجه قرار می گیرد میزان پایبندی دولتسیزدهم به این شعارها است.

آقای رئیس جمهور، اکنون در منصبی قرار گرفته‌اید که بی واسطه ترین و تاثیر گذارترین ارکان نظام، در ارتباط با مردم و زندگی روزمره آنها است. متاسفانه در این سال‌ها مردم حلقه مفقوده تصمیم گیری های دولت بوده‌اند؛ مشخصا نادیده گرفتن مردم و به هیچ انگاشتن درک و اندیشه آنها منجر به افزایش شکاف‌های اجتماعی و فاصله گرفتن ملت از دولت شده است. از این رو مسئولیت محول شده به جنابتان از هر دوره دیگری در جمهوری اسلامی حساس‌تر است.

چرا که آنچه در این سال‌ها از دست رفت، اعتماد و امید مردم، نه تنها به دولت، بلکه به سبب عدم مسئولیت پذیری مسئولین، آنچه در منطقه بحرانی قرار دارد؛ اعتماد به کلیت نظام است. عدم برخورد مسئولانه و حساب شده و همچنین عدم آگاهی مسئولین از نحوه برخورد درست با مردم و اعتراض مردم خود باعث دوچندان شدن مشکل شده است.

فلذا پاره‌ای از اقداماتی که باید صورت گیرد عبارت است از: عبور از سطح دیالوگ نقطه‌ای، محرم دانستن مردم و پرهیز از شعارهای غیرعملی که نتیجه‌ای جز غبار آلود شدن فضای کشور ندارد، عدم برخورد قهری با اعتراضات بحق و مسالمت آمیز و تبدیل بی‌دلیل آن‌ها به مسائل امنیتی، پذیرش مسئولیت اقدامات و توجه به صدای مردم.

مطمئنا اگر آحاد جامعه احساس کنند مسئولین کشور نیز در مشکلات همراه آن‌ها هستند، متقابلا همراهی ملت با دولت به ارمغان خواهد آمد. بدیهی است در این میان اهتمام به پاسخ گویی به قشر نخبگانی جامعه و جنبش دانشجویی رشد جامعه را در پی خواهد داشت.

ما دانشجویان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به عنوان عضوی از جنبش دانشجویی انقلابی، در طی مسیر چهار ساله پیش رو، از نقد و تذکر سازنده به دولت سیزدهم برای پیش بردن مسائل مذکور فروگذار نخواهیم بود. باشد که شما نیز در دولت سیزدهم در تحقق دولت مردمی ساعی و تلاش‌گر باشید.