نام هیچ کدام از مدیران ارشد کشور در پرونده روح الله زم مطرح نیست
![نام هیچ کدام از مدیران ارشد کشور در پرونده روح الله زم مطرح نیست](https://fararu.com/files/fa/news/1399/1/29/663584_466.jpg)
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه، در رابطه با پرونده روح الله زم اظهار کرد: بعد از دستگیری زم، برخی از همکاران وی در داخل، خودشان را معرفی و خود اظهاری کردند. نام هیچ کدام از مدیران ارشد کشور در پرونده مطرح نیست.
اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در برنامه دستخط درمورد جزئیات پرونده روح الله زم توضیحاتی ارائه داد.
اسماعیلی در یک برنامه تلویزیونی افزود: تحقیقات این پرونده تکمیل شده است و چند جلسهی دادگاهش نیز برگزار شده و ادامهی جلسات دادگاه را به زودی خواهیم داشت. در فاز دوم این پرونده تعدادی از عناصر مرتبط اصلیتر و دارای نقش فعالتر هست که در این حوزه تعدادی از این افراد دستگیر شدند و تحقیقات پرونده هایشان تکمیل شده و به نوعی کیفر خواست گروه دوم هم به دادگاه رفت و افراد متعددی تا الان احضار و از آنها تحقیقاتی صورت گرفته و برای برخی قرار تامین صادر شده و برخی بدون قرار تامین در رفت و آمد ادامهی بازجوییها و تحقیقات هستند و البته افرادی هم هستند که هنوز احضار نشدند و کسانی هم هستند که بعد از این پرونده خودشان آمدند و اظهار فریب کردند.
اسماعیلی همچنین درمورد دخیل بودن افرادی با مسئولیتهایی درسطح بالا در این پرونده گفت: در بخشهای مختلف افرادی دراین پرونده مطرح هستند، اما مدیران ارشد و تراز اول مطرح نیستند و تحقیقات ما ادامه دارد پرونده هنوز مفتوح است.