چهارشنبه 18 شهریور 1405

نجات سرنشینان 38 خودروی گرفتار در برف اندیکا (خوزستان)

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
نجات سرنشینان 38 خودروی گرفتار در برف اندیکا (خوزستان)

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اندیکا گفت: سرنشینان 38 خودروی که در جاده اندیکا - شهرکرد و در منطقه برفگیر تاراز گرفتار شده بودند با تلاش راهداران نجات یافتند.

کورش دهنو شامگاه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: بارش برف در منطقه تاراز از صبح امروز شروع شده و تا لحظه مخابره خبر همچنان به شدت ادامه دارد.

وی افزود: سه تیم راهدارای، برف‌روبی جاده اندیکا - شهرکرد را انجام می دهند و حدود هشت تن شن و نمک در این جاده پاشیده شده است.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اندیکا ادامه داد: تردد در این جاده (درحوزه خوزستان) با زنجیر چرخ روان است اما در حوزه چهارمحال وبختیاری به دلیل حجم بیشتر بارش برف، تردد به کندی انجام می‌شود.

وی افزود: در حاشیه جاده اندیکا - شهرکرد بیش از 30 سانتیمتر و در ارتفاعات حدود یک متر برف به زمین نشسته است.

جاده اندیکا - شهرکرد از جاده‌های میانبر خوزستان به چهارمحال وبختیاری است که بخش‌هایی از آن برفگیر و کوهستانی است.

لینک کوتاه: asriran.com/002yYH