دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

نحوه تأمین اعتبار تشکل‌های اجتماعی در کمیسیون شوراهای مجلس مشخص شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نحوه تأمین اعتبار تشکل‌های اجتماعی در کمیسیون شوراهای مجلس مشخص شد

علی حدادی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس به تشریح نشست جلسه عصر امروز (شنبه، 31 تیر ماه) این کمیسیون پرداخت و گفت: در این نشست طرح تشکل‌های اجتماعی بررسی شد و موادی از آن به تصویب رسید.

حدادی با بیان اینکه این مصوبات از ماده 61 تا 76 را در بر می‌گرفت، عنوان کرد: واگذاری بخشی از امکانات شهرداری‌ها از جمله بازارچه‌ها و بیلبوردهای معابر و فضای عمومی به تشکل‌ها در جریان یکی از این مواد به تصویب رسید.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: همچنین براساس یکی از مصوبات، دستگاه‌های تخصصی موظف به آموزش و توانمندی ناظرین بر نحوه عملکرد تشکل‌های اجتماعی شدند.

حدادی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر براساس یکی از مصوبات کمیسیون، 11 منبع درآمدی جهت تأمین اعتبار تشکل‌های اجتماعی در نظر گرفته شد.

پایان پیام / پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تشکل‌های اجتماعی علی حدادی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
نحوه تأمین اعتبار تشکل‌های اجتماعی در کمیسیون شوراهای مجلس مشخص شد 2