نخست وزیر لتونی: احتمال اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین کم است
![نخست وزیر لتونی: احتمال اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین کم است](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/1KPhgbqZIx5L/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RabrQsasbxfoakt7TZyzEhnm/4907969.jpg)
نخست وزیر لتونی گفت که اعضای ناتو هنوز آمادگی کافی برای مذاکره بر سر اعزام نیرو به اوکراین را ندارند.
نخست وزیر لتونی احتمال اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین را ضعیف دانست.
«اویکا سیلینا» نخست وزیر لتونی اعلام کرد که کشورهای عضو ناتو برای گفت و گو درباره اعزام نیروهای زمینی به اوکراین آماده نیستند.
نخست وزیر لتونی، که به آلمان سفر کرده، در گفت و گو با رسانه ها گفت: در مورد نیروها، تصور نمیکنم که این ابتکار خیلی خوب آماده شده باشد.
خبر مرتبط لتونی یک دیپلمات روس را عنصر نامطلوب خواند و اخراج کردوزارت خارجه لتونی اعلام کرد که یک دیپلمات روسیه در این کشور را عنصر نامطلوب قلمداد کرده و دستور اخراج وی را صادر کرده است.
سیلینا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با صدراعظم آلمان گفت: تصور میکنم ما در ناتو آمادگی انجام این کار را نداریم.
نخست وزیر لتونی تاکید کرد که ناتو باید بر نیازهای اوکراین تمرکز کند، نه بر آنچه اوکراین درخواست نمی کند.
--> اخبار مرتبطبخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
![نخست وزیر لتونی: احتمال اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین کم است 2](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/AkfpsJBuih1u/vXJwwA1o8rIoZ7wrPHPV-Vu8m4D6Zu5XC8txGTTHxHudbVkfXsgGzsRrjspAx7m4lBH-hXHgenSPkchyUb3fFQ8Bvzddp2ShsnTk43QzihFgCK77U9qL4Q,,/171020639.jpg)