جمعه 9 خرداد 1404

نرخ معاملات مسکن در دفاتر مشاورین املاک بوشهر کاهش یافت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نرخ معاملات مسکن در دفاتر مشاورین املاک بوشهر کاهش یافت

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر گفت: در بنگاه های املاک نرخ کمیسیون فروش ملک از شهریورماه سال جاری از 0.50 (نیم) درصد به 0.25 درصد (بیست و پنج صدم) برای هر کدام از طرفین معامله کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس مهدی صفوی مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر درسومین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمانهای صنفی استان اظهار داشت: به استناد ماده 51 قانون نظام صنفی و تصویب نامه شماره 71553 مورخ هیات وزیران و نامه شماره 112444/60 در دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی در خصوص ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها؛ نرخ کمیسیون فروش املاک از شهریورماه سال جاری از 0.50 (نیم) درصد به 0.25 درصد (بیست و پنج صدم) برای هر کدام از طرفین معامله کاهش یافت.

صفویدر ادامه بیان داشت: در واحدهای صنفی مشاورین املاک از طرفین معامله به اضافه نرخ محاسبه شده مذکور؛ 9 درصد نیز تحت عنوان مالیات ارزش افزوده دریافت خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت موضوع گفت: جهت محاسبه حق کمیسیون رهن و اجاره به گونه ای عمل می گردد که ابتدا مبلغ رهن به اجاره تبدیل و سپس 25 صدم درصد کل مبلغ بدست آمده از طرفین دریافت می گردد.

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر افزود: در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده، اقدامات متعددی نظیر بازرسی و نظارت براصناف، گشت مشترک بازرسی با حضوردستگاههای اجرایی، ایجاد مرکز پاسخگویی 124 و غیره بصورت برنامه ریزی شده در حال انجام بوده که امیدواریم در جلوگیری از تخلفات اقتصادی راه گشا باشد.

انتهای پیام /