نرمش و قهرمانی
نرمش و قهرمانی
نماینده وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد ایران با برتری برابر توکتومبتوف از قرقیزستان، به فینال راه یافت.
امیرحسین زارع بیستونهمین مدال طلا و آخرین مدال کاروان ایران در ششمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی را به نام خود ثبت کرد.
فرزاد چراغی در مرحله حذفی رقابتهای تنیس روی میز بازیهای المپیک ناشنوایان با شکست برابر نماینده فلیپین از صعود به مرحله بعدی مسابقات باز ماند.
امیرعلی آذرپیرا در وزن 97 کیلوگرم رقابتهای کشتی آزاد بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی در دور نخست با نتیجه 11 بر صفر اقبال احمدی از افغانستان را شکست داد.
ارلینگ هالند با شروعی خیرهکننده در فصل جدید، جایگاه خود را بهعنوان یکی از برترین گلزنان جهان تثبیت کرده و در آستانه ثبت رکوردهای تاریخی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر است.
مسابقات کشتی آزاد در بازیهای کشورهای اسلامی با صعود نمایندگان اوزان 47 و 125 کیلوگرم ایران به مرحله نیمه نهایی این رقابتها پیگیری شد.
کامران قاسمپور نماینده وزن 86 کیلوگرم کشتی آزاد برابر حریف آذربایجانی در گام نخست شکست خورد.
رقابتهای کشتی آزاد بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی - عربستان در وزن 86 کیلوگرم کامران قاسم پور در دور اول با نتیجه 5 بر 3 مغلوب آرسنی ژیویف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا وی نیز بتواند به کار خود برای کسب مدال برنز ادامه دهد.
ملیپوش وزن 97 کیلوگرم تیم کشتی آزاد ایران به مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها در ششمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی راه یافت.
رقابت آلکاراس و سینر به اوج توازن رسیده است؛ 16 رویارویی، 3302 امتیاز و سهم برابر هر دو ستاره از نبردی که نسل جدید تنیس را تعریف میکند.
کامران قاسمپور نخست دیدار خود در مسابقات کشتی آزاد در بازیهای کشورهای اسلامی را با شکست به پایان رساند.
کاروان ورزش ایران در بازیهای المپیک ناشنوایان که تاکنون موفق به کسب 6 مدال برنز شده است، امید دارد با توجه به فینالیست شدن فرنگی کارانش، از روز شنبه طلایی شدن در این بازیها را هم آغاز کند.
تیم ملی کشتی آزاد ایران از امروز جمعه 30 آبان در ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی به میدان میرود. رقابتها در شش وزن مختلف برگزار خواهد شد و نفرات اعزامی به مسابقات مشخص شدهاند.
نواک جوکوویچ تعطیلاتش را نیمهتمام گذاشت تا در بولونیا به مردی ادای احترام کند که نه فقط مربی، بلکه پدر تنیس او بود.
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ناشنوایان با ابراز رضایت از عملکرد دو بازیکن این تیم در بخش زنان و مردان بازیهای المپیک ناشنوایان گفت که آنها با همه وجود جنگیدند.
تیم ملی فوتبال ایتالیا در حالی به آستانه پلیآف رسیده که ترس از سومین ناکامی پیاپی در راهیابی به جام جهانی همچون سایهای سنگین بر فوتبال این کشور افتاده است.