جمعه 6 شهریور 1405

نرمش و قهرمانی

نرمش و قهرمانی

وب‌گاه مشرق نیوز

کدو حلوایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها به‌ویژه بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. ویتامین A با پیشگیری از آسیب‌های اکسیداتیو و کاهش التهاب از عملکرد کبد حمایت می‌کند.

خبرگزاری تسنیم

قهرمان کاراته وان مالزی گفت که به برکت امام رضا (ع) به دنبال کسب طلای هشتم کاراته ایران در جهان بوده و امیدوار است این اتفاق رخ دهد.

خبرگزاری تسنیم

تیم‌های ملی فوتبال آلمان و فرانسه مقابل حریفان‌شان به پیروزی رسیدند.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، پس از دیدار دوستانه برابر روسیه، عملکرد شاگردانش را رضایت‌بخش توصیف کرد و این بازی را محک فنی ارزشمندی برای آماده‌سازی تیم ملی پیش از جام جهانی دانست.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیر قلعه‌نویی پس از دیدار با روسیه در نشست خبری، اظهار داشت: این برد را به تیم روسیه و تماشاگران خوبش تبریک می‌گویم. بازی تاکتیکی و جذابی بود که همه از آن لذت بردند. هم ما می‌توانستیم برنده شویم و هم حریف، اما روسیه از موقعیت‌هایش بهتر استفاده کرد. به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم که به‌ویژه در نیمه دوم، زیر فشار 45 هزار تماشاگر، نمایش قابل قبولی...

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که برابر تیم روسیه شکست خوردیم، اما از عملکرد بازیکناننم راضی هستم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

پنج پینگ‌پنگ‌باز کشورمان در رقابت‌های کانتندر جوانان تونس با درخشش در مرحله گروهی، موفق شدند جواز حضور در مرحله حذفی این مسابقات را کسب کنند.

وب‌گاه خبر آنلاین

برای اولین بار تصاویر فینال مسابقات آسیایی 1974 از صداوسیما پخش شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزنه‌بردار 110 کیلوگرم ایران در مسابقات قهرمانی جهان با رکورد مجموع 415 کیلوگرم به دو مدال نقره رسید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته 110 کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مقام نایب قهرمانی رسید.

وب‌گاه تابناک

امیر قلعه‌نویی بازی دوستانه با روسیه را محک فنی ارزشمندی برای آماده‌سازی تیم ملی پیش از جام جهانی 2026 دانست.

خبرگزاری مهر

5 پینگ‌پنگ‌باز کشورمان در رده‌های سنی مختلف رقابت‌های کانتندر جوانان تونس موفق شدند جواز حضور در مرحله حذفی این مسابقات را کسب کنند.

خبرگزاری تسنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با وجود شکست مقابل روسیه از عملکرد شاگردان در این مسابقه دوستانه ابراز رضایت کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

تیم رعد پدافند ارتش با برتری مقابل هیئت بوکس استان تهران، قهرمان لیگ برتر بوکس ایران شد.

خبرگزاری مهر

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با تاکید بر این که از عملکرد شاگردانش در دیدار برابر روسیه راضی است گفت: این دیدار به ما کمک کرد تا نقاط ضعف تیم ملی را بهتر از قبل شناسایی کنیم.