یک‌شنبه 4 آذر 1403

نشست اعضای رسمی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی برگزار شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نشست اعضای رسمی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی برگزار شد

نشست اعضای رسمی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی با حضور فعالان نوشت افزار سراسر کشور در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) شد.

نشست اعضای رسمی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی با حضور فعالان نوشت افزار سراسر کشور در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست اعضای رسمی مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی با حضور فعالان نوشت افزار سراسر کشور طی دو روز در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار شد.

برنامه‌های دوسالانه 1399-1400 این مجمع در حوزه تولید و توزیع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی تشریح و موانع و راهکارهای پیش‌روی این جریان بررسی شد. همچنین محمد یقینی، مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی نیز در این نشست گزارش مبسوطی از عملکرد دوسالانه این مجمع را تشریح کرد.

براساس این گزارش، نشست اعضای رسمی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی که بلافاصله پس از آئین بزرگداشت ده‌سالگی جریان نوشت‌افزار ایرانی و رونمایی از پیام مقام معظم رهبری به فعالین این حوزه برگزار شد، تمامی فعالان بر سنگین شدن مسئولیت خود تأکید کردند و هم‌عهد شدند تا ادامه مسیر را باقدرت و قوت بیشتر به سمت افزایش سهم نوشت‌افزار باکیفیت ایرانی از بازار داخل پیش بروند و گام‌های خود را تا تبدیل کشور به قطب تولید و صادرات نوشت‌افزار به منطقه بپیمایند.

از دیگر برنامه‌های این نشست انتخابات هیأت مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی بود که پس از تقدیر اعضای هیأت مدیره دوساله قبل، نفرات دوره پنجم آن با رأی اعضا انتخاب شدند که بر این اساس، سعید حسینی از مجموعه روشنا، محمدامین قربانعلی از مجموعه هیرون، محمد یقینی از مجموعه آوای مهر، سعید قاسمی از مجموعه کاما و حسین رستگاری از مجموعه بهشت به‌عنوان هیأت مدیره جدید این مجمع انتخاب شدند. همچنین ابوالفضل شیرزاد از مجموعه کتیبه به‌عنوان اعضای علی‌البدل هیأت مدیره و مسعود کامرانی از مجموعه تینا سروش، با اکثریت آرا به‌عنوان بازرس این مجمع انتخاب شد.

مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی از سال 91 به عنوان یک تشکل مردمی فعالیت خود را آغاز کرده که با تلاش‌های شبانه‌روزی طی یک دهه اخیر با توانمندسازی تولیدکنندگان این حوزه و ذائقه‌سازی برای خانواده‌ها، نگاه بخش قابل‌توجهی از صنعتگران و مصرف‌کنندگان این بازار را به محصولات بومی، ملی و اسلامی معطوف کرده است و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین تشکل‌های فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان نقش ایفا کرده است.