جمعه 24 بهمن 1404

نشست غیرعلنی به‌منظور ایجاد هماهنگی سازنده بین مجلس و سایر قوا

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
نشست غیرعلنی به‌منظور ایجاد هماهنگی سازنده بین مجلس و سایر قوا

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، با بیان اینکه نشست غیرعلنی امروز مجلس به‌منظور ایجاد همدلی، هماهنگی و تعامل سازنده بین مجلس و سایر قوا برای رسیدگی به مشکلات مردم برگزار شد، از تلاش مجلس برای پرهیز از هرگونه دوقطبی‌سازی‌های کاذب و نظارت بر بازار ارز و معیشت مردم خبر داد.

خبرگزاری میزان -

به گزارش خانه ملت، عباس گودرزی در تشریح جزییات نشست غیرعلنی امروز (دوشنبه 29 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز بخشی از نشست مجلس به منظور ایجاد همدلی، هماهنگی و تعامل سازنده بین مجلس و سایر قوا برای رسیدگی به مشکلات مردم به صورت غیرعلنی برگزار شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این نشست مجلس تاکید کرد که نظر به شرایط بین‌المللی، منطقه‌ای و مختصاتی که در آن قرار گرفته‌ایم برای پرهیز از هرگونه دوقطبی‌سازی‌های کاذب و تبدیل نامساله‌ها به مسائل اصلی کشور، همچنین نظارت بر بازار ارز و معیشت مردم و توجه ویژه به موضوع سلامت تلاش خواهد کرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با توجه به تاکید حضرت آقا در خصوص کار دو برابری دولت، مجلس نظارت خواهد کرد که دولت محترم تلاش مضاعفی بیش از گذشته در جهت حل مسائل مردم داشته باشد.