شنبه 29 دی 1403

نشست «نقش سینما در روایت میدان؛ واقعیت یا مجاز؟» با حضور پورازغدی برگزار شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نشست «نقش سینما در روایت میدان؛ واقعیت یا مجاز؟» با حضور پورازغدی برگزار شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رحیم پور ازغدی در این نشست ضمن بیان سخانی از حضرت علی (ع) بیان کرد: «در هرکاری ماهیت آن کار مهم است اینکه هدف از انجام این کار چه چیزی است و چقدر توان انجام آن کار را داریم، غلب اسم‌ها در عرصه‌های گوناگون در زمان خودشان در اقلیت بودند از ملاصدرا در اینجا تا کانت خارج از ایران در زمان خود مطرود بودند بعدا خط قرمز‌هایی شدند که معیار کار دیگران شد.» رحیم...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رحیم پور ازغدی در این نشست ضمن بیان سخانی از حضرت علی (ع) بیان کرد: «در هرکاری ماهیت آن کار مهم است اینکه هدف از انجام این کار چه چیزی است و چقدر توان انجام آن کار را داریم، غلب اسم‌ها در عرصه‌های گوناگون در زمان خودشان در اقلیت بودند از ملاصدرا در اینجا تا کانت خارج از ایران در زمان خود مطرود بودند بعدا خط قرمز‌هایی شدند که معیار کار دیگران شد.»

رحیم پور ازغدی با بیان حدیثی از امام باقر (ع) که خداوند با هرکس در قیامت به اندازه شعورشان برخورد می‌کند، گفت: «بهشت عالم با جاهل یکی نخواهد بود و لذا سطح ادراک آدم‌ها شبیه هم نیست. برای صحبت با مردم باید مخاطب را شناخت. نکته اول هنر تبدیل واقعیت به مجاز است.»

وی افزود: «هم هیچ نمی‌دانیم هم آن چیز‌هایی که به اسم مدرنیته می‌دانیم تفریط و افراطی و اشتباه است. در واقع باید مسئولیت آنچه را که می‌دانیم بپذیریم و آن چه را که نمی‌دانیم اذعان کنیم.»

پورازغدی ضمن بیان تاسف از ایجاد آثاری در عرصه سینما به اسم واقعیت گفت: «برخی از میان واقعیات انتخاب می‌کنند، اما همه واقعیت را به کار نمی‌گیرند. فیلم خوب و بد ترکیبی از مجاز است. مشخص نیست هدف اصلاح جامعه است یا چیز دیگر. ترکیب غلط مجاز واقعیت و ترکیب درستش دو نتیجه متفاوت دارد که اولی امنیت خانواده را می‌گیرد.»

همچنین با اشاراتی به آیاتی از قرآن کریم توضیح دادند: «بعضی آثار سینما را واقعیت‌های نادرست را سرمشق می‌کند. متاسفانه در سینمای خارجی آثاری ساخته می‌شود که خانواده را هدف قرار داده و متاسفانه شنیده شده است که در ایران هم آثاری به اسم فیلم‌های زیرزمینی و خارج از چهاچوپ ساخته می‌شود. رسانه می‌تواند مرز دروغ و واقعیت را عوض کند و متاسفانه ما در بحث رسانه افراد زیادی نداریم که این مرز را تبیین کنند. کار‌هایی در رسانه ساخته شده است که ایران را به مخاطب کشوری عقب افتاده و حسود نسبت به غرب نشان می‌دهد و حتی فیلم‌هایی ساخته می‌شود که تروریست‌ها را افرادی قهرمان نشان می‌دهد.»

ایشان همچنین در پایان ضمن یاد کردن از مرحوم طالب زاده گفت: «طالب‌زاده به تنهایی جبهه‌ای تاسیس کرد و راهی برای هوش انقلابی گری ایجاد کرد. نخبگان جامعه مسئول ذهن و شعور افراد جامعه هستند.»