نظرم در مورد محتکران غیرقابل انتشار است، حقشان است که به اشد مجازات برسند
بازیگر سینما و تلویزیون در رابطه با محتکران لوازم بهداشتی بیان داشت: این قدر کارشان ناپسند است، که بنظرم بخواهم راجع به آنها نظر واقعیام را بگویم غیرقابل انتشار خواهد بود، امیدوارم این افراد از طریق مراجع قانونی به سزای اعمال خود میرسند، و شنیدم که قرار است به اشد مجازات برسند که حقشان هم است.
سام درخشانی، بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در رابطه با شیوع کرونا در کشور و خطاب به کسانی که این موضوع را جدی نگرفته و یا افرادی که بیش از حد نگران هستند، بیان داشت: تنها خواستهای که میتوانم از مردم داشته باشم این است که ضمن اصول بهداشتی آرامش خود را حفظ کنند.
وی خطاب به پزشکان و کادر درمانی گفت: من دست همه پزشکان، پرستاران و تمامی کادر پزشکی و درمانی را از راه دورهم میفشارم و هم می بوسم که این چنین در خط مقدم مبارزه با این ویروس کشنده حضور دارند، دم همهشان گرم.
درخشانی در پایان و در رابطه با محتکران لوازم بهداشتی بیان داشت: این قدر کارشان ناپسند است، که بنظرم بخواهم راجع به آنها نظر واقعیام را بگویم غیرقابل انتشار خواهد بود، امیدوارم این افراد از طریق مراجع قانونی به سزای اعمال خود میرسند، و شنیدم که قرار است به اشد مجازات برسند که حقشان هم است.
انتهای پیام /