دوشنبه 26 مرداد 1405

نقاشی برج ایفل برای بازی‌های المپیک پاریس

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نقاشی برج ایفل برای بازی‌های المپیک پاریس

به گزارش خبرگزاری فارس و بر اساس گزارش CNN، برج ایفل به عنوان یکی از بناهای نمادین جهان نیاز به تعمیر دارد چرا که این برج زنگ زده است. 60 میلیون یورو (62.3 میلیون دلار) برای رنگ‌آمیزی برج در آستانه بازی‌های المپیک 2024 پاریس هزینه خواهد شد.

برج ایفل اواخر قرن نوزدهم ساخته شد و 324 متر ارتفاع دارد. قرار است چهارمین بنای تاریخی پربازدید جهان برای بیستمین بار نقاشی شود.

بازی‌های المپیک 2024 قرار است به میزبانی پاریس برگزار شود و مقامات برگزاری در تلاش هستند مراسم افتتاحیه را در کنار رود سن برگزار کنند. المپیک پاریس نخستین المپیکی است که تعداد زنان و مردان برابر است. 5250 نفر ورزشکار زن و 5250 ورزشکار مرد در مسابقات شرکت می‌کنند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید المپیک پاریس برج ایفل نقاشی برج ایفل این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
نقاشی برج ایفل برای بازی‌های المپیک پاریس 2