چهارشنبه 15 اسفند 1403

نوجوانان ایرانی در مسابقات جهانی نوازندگی پیانو مقام آوردند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نوجوانان ایرانی در مسابقات جهانی نوازندگی پیانو مقام آوردند

رهام عبدالحسینی، برسام اکبری و سلینا شکرآبی در مسابقات جهانی نوازندگی پیانو شرکت کردند و موفق به کسب مقام شدند.

رهام عبدالحسینی، برسام اکبری و سلینا شکرآبی؛ نوجوانانی هستند که در مسابقه جهانی نوازندگی، موفق به کسب مقام شدند.

مسابقات جهانی استعداد‌های موسیقی در آمریکا؛ America Music Talent 2023 رویدادی بین‌المللی است که برای همه نوازندگان با هر ملیتی و در رده‌های سنی مختلف برگزار می‌شود. این مسابقه امسال با موفقیت سه تن از نوجوانانِ ایرانی همراه بود.

رهام عبدالحسینی، برسام اکبری و سلینا شکرآبی؛ نوازندگانی هستند که در بخش ساز پیانو و از ایران در مسابقه استعداد‌های موسیقی آمریکا شرکت کردند و هر سه نوازنده موفق به کسب مقام شدند.

رهام عبدالحسینی در رده سنی 12 سال، برسام اکبری در رده سنی 10 سال و سلینا شکرآبی در رده سنی 9 سال موفق به کسب مقام سوم شدند.

اتحادیه موسیقیدانان جوان آمریکا، سازمانی غیرانتفاعی است که توسط گروهی از نوازندگان، پیانیست‌ها و خوانندگان تاسیس شده است. این اتحادیه مسابقه بین المللی موسیقی را برای همه هنرمندان از همه کشور‌ها برگزار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی