سه‌شنبه 5 اسفند 1404

نوروزگاه های عشایری برای استقبال گردشگران برپا می شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نوروزگاه های عشایری برای استقبال گردشگران برپا می شود

معاون وزیر جهاد گفت: نوروزگاه‌های عشایری در نوروز 1402 برای استقبال از مسافران و گردشگران در 30 کیلومتری ورودی شهرها برپا می‌شود.

آقای عباس پاپی‌زاده گفت: نوروزگاه‌های عشایری امسال هم مانند سال گذشته در نوروز 1402 برای استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی در 30 کیلومتری ورودی شهرها برپا می‌شود.

او با اشاره به این که سال گذشته نوروزگاه‌های عشایری در ایام نوروز خدمات‌رسانی مناسبی را به مردم، مسافران و گردشگران ارائه دادند، افزود: امسال نیز این نوروزگاه‌ها با مدیریت و کیفیت بهتر و رعایت استاندارهای لازم برپا خواهد شد.

پاپی‌زاده برپایی نوروزگاه‌های عشایری را فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تولیدی جامعه عشایری کشور اعلام کرد و گفت: در سیاه‌چادرها و نوروزگاه‌های عشایری محصولات تولیدی و صنایع دستی عشایر با کیفیت و قیمت مناسب به مسافران نوروزی عرضه می‌شود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: کمیته ملی برپایی و نظارت 24 ساعته بر نوروزگاه‌های عشایری تشکیل شده است و کمیته استانی برپایی و نظارت بر این نوروزگاه‌ها در تمام استان‌ها نیز تشکیل می‌شود.

او با تاکید بر اطلاع‌رسانی مطلوب برپایی نوروزگاه‌های عشایری در ایام نوروز، گفت: باید اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام شود تا وقتی مسافران و گردشگران از استانی به استانی دیگر و شهری به شهر دیگر سفر می‌کنند، از محل استقرار چادرهای عشایر اطلاع کافی داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی