پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

نوروزی‌نژاد: در ورزش گاهی برنده هستیم و گاهی بازنده / تک‌تک بازیکنان جنگیدند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نوروزی‌نژاد: در ورزش گاهی برنده هستیم و گاهی بازنده / تک‌تک بازیکنان جنگیدند

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از عربستان، پویا نوروزی‌نژاد پس از شکست تیم ملی هندبال کشورمان مقابل بحرین درمورد این بازی اظهار داشت: بازی سختی برای ما بود. تیم بحرین امروز آماده‌تر از ایران بود. ما تیم جوانی داریم و باید از در تورنمنت‌های مختلف کسب تجربه کنیم. روز آسانی برای ما نبود و این روند تا پایان رقابت‌ها ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: ورزش همین است؛ شک ندارم تک تک بازیکنان با تمام توان در زمین حاضر شدند و برای رسیدن به هدف‌شان جنگیدند، اما در ورزش گاهی برنده هستیم و گاهی هم بازنده. امیدارم که با تمریناتی که می‌کنیم بتوانیم در ادامه روند بهتری داشته باشیم.

ملی پوش هندبال کشورمان خاطرنشان کرد: نیمی از تییم ما را جوانان با استعداد تشکیل می‌دهند و طبیعی است که برای رسیدن به شرایط ایده‌آل به زمان نیاز داشته باشیم. برخی از نکات را باید از تورنمنت‌های بزرگ و رویارویی با تیم‌های قدرتمندی همچون بحرین یاد بگیریم.

نوروزی‌نژاد عنوان کرد: بحرین تیم المپیکی است و بازیکنان این تیم مدت‌ها است که در کنار هم کار می‌کنند. می‌توانستیم بهتر بازی کنیم و با اختلاف کمتری ببازیم، اما واقعاً بحرین حریف قدرتمندی بود. آنها حرف اول را در آسیا می‌زنند. امیدوارم در ادامه رقابتها عملکرد بهتری داشته باشیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید پویا نوروزی‌نژاد ملی پوش هندبال هندباال قهرمانی آسیا شکست هندببال ایران مقابل بحرین این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است