چهارشنبه 23 مهر 1404

نوسان قیمت «لاماری» در بازار امروز؛ هیبریدی ها گران تر شدند، بنزینی ها افت کردند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نوسان قیمت «لاماری» در بازار امروز؛ هیبریدی ها گران تر شدند، بنزینی ها افت کردند

دنیای اقتصاد: نوسان قیمت در بازار خودروهای مونتاژی همچنان ادامه دارد و برند لاماری، محصول آرین پارس موتور، امروز شاهد تغییرات دوگانه‌ای در قیمت نسخه‌های مختلف خود بود.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ لاماری ایما به دلیل طراحی جوان پسند و کیفیت مناسب مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت پس از آن هم نسخه هیبریدی آن عرضه شد. در این گزارش جدیدترین قیمت این خودروها در بازار منتشر شده است.

در حالی‌که مدل‌های بنزینی لاماری ایما در بازار 22 مهر اندکی کاهش قیمت را تجربه کردند، نسخه‌های هیبرید این خودرو با رشد محسوسی همراه بودند.

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، قیمت لاماری ایما مدل 1404 با کاهش 20 میلیون تومانی به 2 میلیارد و 580 میلیون تومان رسیده است. همچنین مدل 1403 این خودرو نیز افتی مشابه داشته و اکنون 2 میلیارد و 430 میلیون تومان قیمت‌گذاری می‌شود.

در مقابل، نسخه‌های هیبریدی (HEV) این خودرو مسیر متفاوتی را طی کردند؛ لاماری ایما HEV مدل 2025 با رشد 150 میلیون تومانی، به 3 میلیارد و 150 میلیون تومان رسیده و مدل‌های 2024 و 2023 نیز به ترتیب 3 میلیارد و 2 میلیارد و 450 میلیون تومان معامله می‌شوند.//

نوسان قیمت «لاماری» در بازار امروز؛ هیبریدی ها گران تر شدند، بنزینی ها افت کردند 2