نیروی انتظامی
نیروی انتظامی
6 نفر از اعضای گروهک تروریستی حرکه النضال که در سالهای 96 و 97 اجرای بخشی از عملیاتهای مسلحانه این گروهک در استان خوزستان را بر عهده داشتند به اعدام محکوم شدند
این افراد از اقدامات تروریستی خود تصویر برداری کرده و برای سرکردگان گروه حرکه النضال در خارج از کشور ارسال میکردند.
6 عضو گروهک حرکه النضال امروز به حکم اعدام محکوم شدند و این در حالی است که این افراد در کارنامه تروریستی خود اقداماتی نظیر بمب گذاری، تفرقه افکنی و شهادت مأموران انتظامی و بسیج را دارند.
این رفتار، رفتاری پیچیده است؛ اما عوامل و عناصرش داخلی است. اگر منشاء آن بیرون از مرز باشد که هنوز اثبات نشده است اما ظرفیت اجرایی آن داخلی است. در استانها و شهرستانهای مختلف این کار را انجام دادند و متاسفانه ادامه دارد.
دادگاه انقلاب شهرستان اهواز، 6 نفر از عناصر گروهک تروریستی حرکه النضال را به اعدام محکوم کرد.
دادگاه انقلاب شهرستان اهواز، شش نفر از عناصر گروهک تروریستی حرکه النضال را به اعدام محکوم کرد.
6 نفر از اعضای گروهک تروریستی حرکه النضال که در سالهای 96 و 97 اجرای بخشی از عملیاتهای مسلحانه این گروهک در استان خوزستان را بر عهده داشتند به اعدام محکوم شدند.
اهواز - دادگاه انقلاب شهرستان اهواز، 6 نفر از عناصر گروهک تروریستی حرکه النضال را به اعدام محکوم کرد.
ایلنا نوشت: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: مسمومیت دانش آموزان کاملاً یک حرکت سازمانیافته است و باید وزارتخانههای مختلف با توجه به شرح وظایفشان در شورای امنیت کشور که قابل تفکیک است، سریعا موضوع را بررسی کنند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اخیراً عناصر متعددی مانند عباس عبدی در اعتماد و عباس آخوندی در شرق تلاش کردند تا کاملاً دشمنان ملت ایران را در ماجرای «مسمومسازی مدارس» تبرئه کنند و در عوض بدون کمترین سند و مدرک و دلیل، نیروهای مذهبی و نظام را متهم نمایند. بعد از آن هم صادق زیباکلام در مهملبافی مشابهی نوشت: اگر کسی در سال 1357 که در اوج مبارزه علیه رژیم شاه بودیم و میخواستیم...
اقدام هماهنگ رسانههای زنجیرهای غربگرا در متهم کردن نظام و تبرئه دشمنان از دخالت در فتنه «مسمومسازی»، این گمانه را که سرویسهای جاسوسی بیگانه پشت سر سناریوی اخیر قرار داشتهاند، تقویت کرده است.
به نظر میرسد مراجع قضایی و امنیتی با احضار و بازجویی از منتشرکنندگان این اتهام پراکنیهای مشابه بتوانند سرنخهایی از اتاق عملیات فتنه اخیر به دست آورند؛ فتنهای که مأموریت قانونی آن، ترور شخصیت نظام توسط یگان رسانهای فتنه اخیر است.
روزنامه کیهان در پیشنهادی عجیب به مراجع امنیتی خواستار احضار برخی چهره ها که درباره مسمومیت دانش آموزان اظهارنظر کرده اند شد.
کیهان نوشت: اقدام هماهنگ رسانههای زنجیرهای غربگرا در متهم کردن نظام و نیروهای مذهبی و ضمناً تبرئه دشمنان ملت ایران از دخالت در فتنه «مسمومسازی»، این گمانه را که سرویسهای جاسوسی بیگانه پشت سر سناریوی اخیر قرار داشتهاند، تقویت کرده است.