نیروی انتظامی
نیروی انتظامی
اقتصاد24 نوشت: چیزی که روشن است، این است که اصرار و وعده نانوشته مسئولان و نمایندگان و دولتمردان بر ارائه مداوم همین طرحهاست و البته میل شدید مجلس یازدهم به رازآلودگی. به رسانهایکردن موضوعاتی که هنوز متن اولیه و ابتدایی آنها هم نوشته نشده است و اعلام آنها جز ایجاد نارضایتی و افزایش یأس اجتماعی نتیجهای ندارد.
لایحه ارتقاء امنیت زنان در مقابل سو رفتار در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد و نمایندگان مجلس میگویند؛ حذف کلمه خشونت از لایحه یک اصلاح مثبت هوشمندانه است.
روزنامه رسالت نوشت: اقتدار و یکپارچگی بیبدیل امروز، فرصت مناسبی برای آغاز جدی دور جدیدی از مذاکرات از موضع عزت و حکمت است.
اقتصادنیوز: روزنامه اصولگرای رسالت دریادداشتی تاکید کرد که امروز زمان مناسبی برای آغاز مذاکرات با غرب است.
تهران - ایرنا - همزمان با راهپیمایی شکوهمند مردم در روز 22 بهمن، نیروی انتظامی علاوه بر تمهیدات ترافیکی و امنیتی برای برگزاری جشن انقلاب در کنار مردم خدمات دیگری نیز از جمله مشاوره رایگان و توزیع اقلام فرهنگی ارائه کرد.
یک افسر نیروی انتظامی در کرمانشاه به سبب عدم حمایت از آمر به معروف در مسأله حجاب بازداشت شده است.
مردم ایران امروز در چهل و چهارمین سالکرد پیروزی انقلاب وارد میدان شدند و خبرنگاران تسنیم بخشی از این حضور را به رشته تحریر درآوردهاند.
در راهپیمایی امروز شخصیت های مهم سیاسی از جریان های مختلف به همراه جمعی از فرماندهان نظامی حضور داشتند که مورد توجه افکارعمومی قرار گرفتند. گزارش تصویری این حضور را ببینید
کاشمر نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم پای انقلاب ایستاده اند و هرکس بخواهد مقابل مردم بایستد را از بین میبریم.