جمعه 28 شهریور 1404

نیمار با تاخیر موفق به رکوردشکنی شد

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
نیمار با تاخیر موفق به رکوردشکنی شد

نیمار، مهاجم برزیلی پاری سن ژرمن، برای صدمین بار در لیگ یک فرانسه در جریان پیروزی 1-0 مقابل المپیک لیون، بازی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، نیمار 30 ساله در سال 2017 و با انتقالی تاریخی و رکوردشکن از بارسلونا جدا شده و با رقم 222 م لیون یورو لباس پاری سن ژرمن را به تن کرد. بی تردید مصدومیت های متوالی اجازه نداد نیمار خیلی سریع تر به رکورد 100 بازی در لیگ برسد، اما دیشب و در جریان دیدار با لیون بالاخره این اتفاق رخ داد.

نیمار در این مدت 77 گل به ثمر رسانده و 44 پاس گل نیز به ثبت رسانده که رکورد فوق العاده ای به شمار می آید. به نظر این بهترین فصل این بازیکن با لباس پاری سن ژرمن است و او در حال حاضر با زدن هشت گل، در صدر جدول گلزنان لیگ فرانسه قرار دارد.

نیمار در مورد این رکوردشکنی گفت: "بابت این رکورد احساس بسیار خوبی دارم. بسیار خوشحالم که توانستم با لباس پاری سن ژرمن به این تعداد بازی در لیگ یک فرانسه برسم. من واقعا بسیار خوشحالم، به خصوص که در این هفته برابر لیون نیز توانستیم به پیروزی برسیم. در این دیدار دشوار نمایش بسیار خوبی ارائه داده و موفق شدیم به برتری دست یابیم. می‌دانستیم بازی کردن در مقابل این تیم دشوار است، اما در زمین خوب عمل کرده و مقابل حریفی سرسخت به پیروزی رسیدیم. ما توانستیم هم در امور دفاعی و هم در هنگام حمله بدون اشتباه باشیم و این مهم ترین عاملی بود که اجازه داد ما در این بازی به سه امتیاز دست یابیم."

نیمار با تاخیر موفق به رکوردشکنی شد 2