پنج‌شنبه 9 بهمن 1404

نیمکت خالی از خارجی‌های استقلال مقابل تراکتور

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
نیمکت خالی از خارجی‌های استقلال مقابل تراکتور

نیمکت استقلال در مسابقه با تراکتور خالی از نفرات خارجی شده بود.

در روزی که استقلال فقط یکی از بازیکنان خارجی خود را در اختیار داشت، روی نیمکت هم نبود دستیاران خارجی ساپینتو به چشم آمد. نونو مورایس دستیار اول پرتغالی ساپینتو و جورجیوس مربی گلرهای یونانی آبی پوشان که بعد از بازی با فولاد هرمزگان ایران را ترک کرده بودند، هنوز به تهران برنگشتند.

غیبت مربیان خارجی روی نیمکت استقلال سبب شد تا چهره های ایرانی که در کادرفنی ساپینتو حضور دارند مثل علی شیخ الاسلامی و بهزاد غلامپور به نیمکت برسند و در کنار ساپینتو حضور داشته باشند.

در بازی امروز استقلال و تراکتور همه دستیاران ساپینتو روی نیمکت را نفرات ایرانی تشکیل دادند که این مسئله برای اولین بار در فصل جاری اتفاق افتاد. جالب اینکه سرمربی استقلال در بسیاری از دقایق مسابقه از کنار زمین به سمت نیمکت می‌رفت و با نیمکت کاملا ایرانیزه شده خود مشورت می‌کرد.