پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

هافبک پرسپولیس رباط صلیبی پاره کرد؟

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
هافبک پرسپولیس رباط صلیبی پاره کرد؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر به مصاف گل گهر رفت و با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.

در جریان این بازی یاسین سلمانی هافبک تیم پرسپولیس در حرکت دچار مشکل و مصدومیت شد تا یحیی گل محمدی تن به تعویضی اجباری بدهد.

پس از پایان این دیدار حسین کنعانی زادگان مدافع قرمزهای تهران، گفت: از خدا می‌خواهم رباط صلیبی پاره نکرده باشد. واقعا وقتی او را در رختکن دیدم، اشک در چشمانم جمع شد. خیلی بدشانسی می‌آوریم. 3-2 بازیکن مصدوم شدند. ان‌شاالله چیز خاصی نباشد.

همچنین پزشک پرسپولیس نیز پس از این مسابقه در مورد وضعیت سلمانی، عنوان کرد: برای زانوی او مشکلی پیش آمد و نمی توانست بازی را ادامه بدهد. سعی کردیم تعویض شود و بیرون بیاید. کارهای اولیه‌اش را انجام دادیم. ان شاالله فردا پس از تصویربرداری، نتیجه مشخص خواهد شد.

وی در مورد اینکه آیا بیرون بردن سلمانی، اضطراری بود، گفت: بله!

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید پرسپولیس یاسین سلمانی مصدومیت شدید بازیکن پرسپولیس گل گهر کنعانی زادگان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است