جمعه 28 شهریور 1404

هرمزگان سه زمین لرزه را تجربه کرد / زلزله حاجی‌آباد، بندر مقام و تخت هرمزگان را لرزاند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
هرمزگان سه زمین لرزه را تجربه کرد / زلزله حاجی‌آباد، بندر مقام و تخت هرمزگان را لرزاند

حسن‌زاده خبر از وقوع سه زمین لرزه در کمتر از 48 ساعت در استان هرمزگان از بندر مقام تا حاجی‌آباد خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل هرمز ، مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: نخستین در ساعت 02:57:50 یکم شهریور ماه زمین لرزه ای به بزرگی 4.1 ریشتر حوالی شهرستان حاجی‌آباد از توابع استان هرمزگان را لرزاند کانون این زمین لرزه در عمق 17 کیلومتری و فاصله 47 کیلومتری از حاجی آباد ثبت شده است.

وی افزود: دومین زمین لرزه هرمزگان در ساعت 03:19:11.2 به بزرگی 3.2 ریشتر بندرمقام را لرزاند. کانون این زمین لرزه در عمق 10 کیلومتری و فاصله 5 کیلومتری از بندرمقام در هرمزگان ثبت شده است. همچنین این زمین لرزه در اشکنان (فارس) و جزیره هندورابی (هرمزگان) نیز احساس شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خاطر نشان کرد: همچنین زمین لرزه ای به بزرگی 3.7 ریشتری در ساعت 10 و 54 دقیقه امروز شهر تخت از توابع شهرستان بندرعباس را لرزاند که این زمین لرزه در مختصات طول جغرافیایی 56.51 و عرض 27.66 در عمق 16 کیلومتری زمین رخ داد.

حسن زاده اضافه کرد: زمین لرزه های مذکور خسارتی در پی نداشته است.

انتهای پیام /