شنبه 17 آبان 1404

هشدار یک اقتصاددان درباره انحلال بانک آینده / تا زمانی که اعطای تسهیلات در کشور به شکل امتیاز و رانت تلقی شود... + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
هشدار یک اقتصاددان درباره انحلال بانک آینده / تا زمانی که اعطای تسهیلات در کشور به شکل امتیاز و رانت تلقی شود... + فیلم

داود سوری، اقتصاددان، درباره انحلال بانک آینده هشدار می‌دهد که مشکل اصلی فقط یک بانک نیست؛ تا زمانی که اعطای تسهیلات در کشور به شکل امتیاز و رانت تلقی شود، بانک‌های مشکل‌زا دوباره در اشکال مختلف زاده خواهند شد.

او می‌گوید هر فردی که تسهیلات دریافت می‌کند، در واقع یک بانک آینده کوچک است و وقتی این بانک‌ها بزرگ شوند، بحران‌هایشان نمایان می‌شود.

سوری همچنین تأکید دارد که سیاست پولی بدون تغییر نرخ بهره معنایی ندارد و مهم‌ترین وظیفه بانک مرکزی، مدیریت نرخ بهره است.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.