همایش فریلنسری؛ گامی نو در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان
در راستای ترویج فرهنگ فریلنسری و بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی این حوزه، نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار شد.
در این نشست خبری، طاها ذیقیمت؛ مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال معاونت علمی، دکتر سهیل دادخواه؛ سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از فعالان و دغدغهمندان حوزه فریلنسری حضور داشتند.
امروزه با گسترش فناوریهای نوین و تحولات چشمگیر در سبک زندگی، شاهد ظهور مشاغل جدیدی هستیم که از جمله آنها میتوان به فریلنسری اشاره کرد. فریلنسرها افرادی هستند که به صورت مستقل و بدون وابستگی به کارفرمای خاص، به ارائه خدمات یا انجام پروژههای مختلف میپردازند.
طاها ذیقیمت؛ مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان، در این نشست خبری اظهار کرد: امروزه شاهد تحولات عظیمی در سبک زندگی به واسطه ظهور فناوریهای نوین هستیم. یکی از پیامدهای این دگرگونیها، رواج "آزادکاری" یا "فریلنسینگ" به عنوان شیوهای نوین از اشتغال است که در آن افراد به جای کار گروهی، به صورت مستقل فعالیت میکنند.
خدمات مالی 400 میلیاردی به دانشبنیانهای اقتصاد دیجیتالوی در ادامه افزود: در دو سال گذشته، نخستین آییننامه فریلنسینگ با پیگیریهای اتاق صنفی و ذیل کارگروه دولت به تصویب رسید. با این حال، طی این مدت شاهد حمایتی از این حوزه نبودهایم!
مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان، در ادامه گفت: به منظور رفع چالشهای فریلنسرها و بهرهمندی از مزایای این شیوه نوین اشتغال، نخستین همایش فریلنسری را با رویکرد اقتصاد دیجیتال با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار خواهیم کرد.
ذیقیمت با اشاره به ضرورت تبادل نظر و هماندیشی میان فریلنسرها، اظهار کرد: در این همایش، فریلنسرها میتوانند مسائل و چالشهای خود را مطرح کرده و به راهحلهای جامع دست یابند.
وی در ادامه، از حمایت از توسعه آزادکاری به عنوان یکی از سیاستهای اصلی ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان نام برد و افزود: با توجه به اهمیت ترویج این فرهنگ، این همایش فریلنسری با رویکرد ترویجی برگزار میشود.
مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان در پایان سخنان خود، از برگزاری همایشهای بعدی با تمرکز بر موضوعات مرتبط با فریلنسینگ خبر داد.
به گزارش تسنیم، فریلنسری به عنوان یک پدیده نوظهور در بازار کار، دارای مزایا و چالشهای خاص خود است. برگزاری نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال، گامی مثبت در جهت ترویج فرهنگ فریلنسری، رفع چالشهای موجود و بسترسازی برای توسعه این حوزه در ایران تلقی میشود.