همت سپاه و محرومیت زدایی در روستاهای صفر مرزی کردستان
مناطق مختلف مرزی و روستاهای صعب العبور کردستان این روزها شاهد اجرای طرح هایی است که سالها خواست مردم این مناطق بوده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، محرومیتزدایی از شاخصترین برنامههای سپاه کردستان است و این نهاد انقلابی در راستای رفع محرومیت و آبادانی روستاها و مناطق محروم و کم برخوردار عزم جزم کرده و از هیچ تلاشی دریغ نمیکند، بطوریکه از سال 88 تا پایان سال گذشته 6 هزار پروژه محرومیتزدایی را در سراسر استان اجرا و هماکنون نیز ادامه دارد و بدون هیچ چشمداشتی، "خدمات بیمنت" به مردم ارائه میدهند.
اگر سری به روستاهای دورافتاده و محروم استان کردستان بزنید، اقدامات و کارهای انجام شده سپاه در راستای محرومیتزدایی و امید و شادی دوبارهای که به روستانشینان دادهاند و اینکه روستاها جان تازهای به خود گرفتهاند را بهراحتی میتوانید مشاهده کرد.
جنگ روانی گروهکهای معاند برای جذب مردم منطقه و جوانان مرزنشین به سمت خود اگر با استمرار حل نشدن برخی مشکلات و کمبودهای رفاهی مردم روستاهای مرزی همراه باشد میتواند به فریب خوردن برخی جوانان ساکن در این منطقه بیانجامد.
بنابراین اگر دولت هم بدلیل کمبود امکانات یا اعتبارات نتواند برخی از مشکلات را حل کند سپاه از توان خود برای رفع مشکلاتی همچون جاده ارتباطی، پل و برخی پروژههای محرومیتزدایی پیشقدم میشود چون اجرای آنها را در راستای حفظ و گسترش امنیت میداند.
28 ملیارد ریال اعتبار برای هفت روستای مرزی دیواندره
روستاهای نزدیک به مرز در شهرستان دیواندره یکی از مناطقی است که سپاه بیت المقدس کردستان به رفاه و رفع مشکلات آنها اهمیت میدهد و اخیرا هم در قالب رزمایش اقتدار شهدای کرد مسلمان که در منطقه برگزار شد اقدام به انجام برخی پروژهها و همچنین توزیع بستههای معیشتی و پوشاک در میان اهالی هفت روستای مرزی این شهرستان کرد.
مسئول سیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان در رابطه با اقدامات این روزهای سپاه در دیواندره گفت: در راستای ایجاد امنیت پایدار در منطقه برنامههای محرومیتزدایی و مردمی در قالب پروژههای عمرانی و غیر عمرانی را در دستور کار قرار دادیم.
علیاصغر عزیزیفر اظهار داشت: ایجاد زمین ورزشی، ساخت پل، احداث مسجد و مرمت خانه محرومان برخی از این پروژههاست که اجرا شده و در آینده هم ادامه دارد البته در قالب رزمایش اخیر 35 پروژه عمرانی با اعتبار 26 میلیارد ریال و چند طرح غیر عمرانی با اعتبار 2 میلیارد ریال در این روستاها اجرا شد.
اختصاص سالانه 400 میلیارد ریال به طرحهای محرومیت زدایی
معاون مردمیاری و محرومیت زدای قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه هم که در مناطق مرزی دیواندره حضور دارد، گفت: در راستای برقراری امنیت پایدار مردمی ضمن حفظ اقتدار دفاعی، نظامی و امنیتی، رسیدگی به مشکلات مردم هم در میان برنامههای سپاه قرار گرفته است.
سرهنگ علی خدابخش اظهار داشت: ما مشکلات مردم را از مشکلات خودمان میدانیم و در این راستا در این ایام به توزیع بستههای معیشتی، برقراری بیمارستانهای صحرایی و نقاهتگاه برای ارائه خدمات به اهالی روستاهای مرزی اقدام کردیم.
وی با اشاره به اینکه از سال 98 تاکنون 2 هزار و 500 سری جهیزیه در 2 استان آذربایجانغربی و کردستان توزیع کردیم، یادآور شد: در برنامه داریم تابستان امسال یک هزار واحد مسکن مددجویی را به بهرهبردای برسانیم و تحویل نیازمندان دهیم.
سرهنگ خدابخشی اضافه کرد: اقداماتی که در منطقه انجام میشود شامل رسیدگی به امور مساجد، ساخت پل، خانه عالم و رفع مسائل عمومی و شخصی مردم است.
معاون مردمیاری و محرومیت زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) افزود: احداث خانه عالم، احداث و مرمت مساجد، احداث و مرمت مدارس، احداث پلهای روستایی و تصحیح جادههای روستاها و رسیدگی به مسکن محرومین از جمله این برنامهها است.
وی اظهار داشت: قرارگاه حمزه سیدالشهدا سالانه 400 میلیارد ریال را به طرحهای محرومیت زدایی در 2 استان آذربایجانغربی و کردستان شامل 27 شهر و 100 کیلومتر مرز اختصاص میدهد.
در دین مقدس اسلام به آبادکردن شهرها و روستاها و بارورکردن زمینهای لم یزرع و بیحاصل تأکید فراوانی شده است، خداوند تبارک و تعالی در قرآن خطاب به انسانها میفرماید «شما را از زمین ایجاد کردیم و به آبادانی در آن گماشتیم.»
برتری فرهنگ اسلام بر دیگر فرهنگها در این است که در این فرهنگ، به همان میزان که به خودسازی تأکید شده، به سازندگی و عمران شهرها و روستاها نیز توجه شده به گونهای که از کار و تلاش برای خودکفایی اقتصادی، به عنوان امری مقدس یاد میشود و به گفته بزرگان این دین الهی اگر کسی در مسیر بدست آوردن مایحتاج خانواده خود، کار کرده و در این ره کشته شود، شهید است!
زندگی همراه با توسعه و رفاه و معنویت برای جامعهای فراهم میشود که تمام اقشار آن در سازندگی نقش داشته و به آن اهمیت دهند. جامعه ای که اساس آن بر تلاش و کوشش باشد به توسعه همه جانبه نیز میرسد.
قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کردستان هم به گونهای است که زمینه را برای رویش امید دوباره در روستاهای این منطقه فراهم کرده و خیلی از کسانی را که از این منطقه مهاجرت کرده بودند دوباره به روستاها بازگشته اند.
انتهای پیام /