دوشنبه 23 تیر 1404

همکاری موفق دانش‌بنیان‌ها در برنامه "آکام" برای توسعه کسب‌وکارهای نانو

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
همکاری موفق دانش‌بنیان‌ها در برنامه "آکام" برای توسعه کسب‌وکارهای نانو

برنامه "آکام" با هدف حمایت و توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه فناوری نانو، سکوی پرتابی قدرتمند برای توسعه بازار و تجاری‌سازی محصولات نوآورانه فراهم کرده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید عبداللهی؛ مربی و منتور حوزه بازاریابی و بازاریابی استراتژیک در برنامه آکام، با اشاره به آغاز همکاری خود از سال گذشته، هدف این برنامه را افزایش مقیاس کسب‌وکارهای نوین به ویژه در حوزه فناوری نانو عنوان کرد.

وی افزود: برنامه آکام تلاش می‌کند فضایی فراهم آورد تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند آماده ورود به مراحل بعدی رشد کسب‌وکارشان شوند. این مراحل شامل افزایش تجاری‌سازی، توسعه مقیاس تولید و جذب سرمایه است که در نهایت به بلوغ و توسعه پایدار شرکت‌ها منجر می‌شود.

عبداللهی تأکید کرد: آکام علاوه بر حمایت‌های مالی و غیرمالی سازمان‌های مرتبط با نانو، نقش مهمی در بسترسازی و تبدیل شرکت‌ها به خوشه‌های صنعتی معنادار ایفا می‌کند که بخشی از آینده صنعتی کشور خواهند بود. هدفمندی در توسعه کسب‌وکارها از برنامه‌های اصلی آکام در آینده خواهد بود.

وی همچنین برای تیم اجرایی آکام آرزوی موفقیت کرد و خطاب به شرکت‌کنندگان افزود: امیدوارم همه شرکت‌کنندگان آنچه را که لازم دارند به صورت کامل از این دوره‌ها برداشت کنند و هم آکام بخشی از موفقیت آن‌ها باشد و هم خودشان به ستاره‌های بزرگ صنعت نانوی کشور تبدیل شوند.

افزایش 86 درصدی عملکرد در پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

نیلوفر ناظری؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان که در زمینه تولید محصولات تصفیه پساب صنعتی بر پایه نانوفناوری فعالیت دارد، درباره تجربه حضور در برنامه آکام گفت: ما از ابتدا با راهنمایی‌ها و آموزش‌های برنامه آکام با روش‌های بازاریابی آشنا شدیم و توانستیم نقاط قوت و ضعف محصول خود را بهتر بشناسیم و مسیر ورود به بازار را به صورت اصولی دنبال کنیم.

سیداحمد معنوی؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با اشاره به هدف اصلی برنامه آکام توضیح داد: آکام با هدف توسعه بازار و مقیاس‌پذیر کردن پروژه‌های فناوری نانو شکل گرفته است و ما در این برنامه شرکت کردیم تا پروژه‌های خود را در زمینه نانوفناوری به مرحله تجاری‌سازی برسانیم.

صبری منش، مسئول فنی یک شرکت دانش بنیان که در حوزه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کند، درباره دستاوردهای حضور در برنامه آکام گفت: شرکت ما با چالش‌هایی در مسیر تولید مواجه بود و حضور در دوره‌های آکام کمک زیادی به ما کرد تا با مباحث بازاریابی، فروش، قوانین شرکتی و قراردادها آشنا شویم. تاکنون توانسته‌ایم مستندات مورد نیاز را کامل کنیم و امیدواریم در آینده به بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی کشور تبدیل شویم.