هنگام روزهداری برای سحری و افطاری چی بخوریم؟
برای اطلاع از خوراکیهای مناسب سحری و افطاری برای روزهداری در ماه رمضان در ادامه این خبر باما همراه باشید.
هنگام روزهداری برای سحری و افطاری چی بخوریم؟
برای اطلاع از خوراکیهای مناسب سحری و افطاری برای روزهداری در ماه رمضان در ادامه این خبر باما همراه باشید.
بهتر است غذای مصرفی در وعده ی سحری خصوصیات و ویژگی وعده ی ناهار را داشته باشد، تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
در هنگام افطار، مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر (، میوه و سبزی، نان و غلات) مانند برنج و نان) برای افزایش قند خون توصیه می شود.
نکاتی برای روزهداری سالم در ماه مبارک رمضان
استفاده از مواد غذایی آبکی برای روزهداری مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است (و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و موادمعدنی فرد روزه دار می شود.
استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله ی بین افطار تا سحر، به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می شود. - مصرف مواد غذایی شیرین در وعده ی سحری توصیه نمی شود.
مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در پی آن کاهش قند خون می شوند. به این ترتیب، مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده ی سحری، موجب می گردد شخص زودتر گرسنه شود.
عبادت هایی که بعد از افطار در ماه مبارک رمضان انجام می شود به متابولیسم غذا کمک می کند. در نماز خواندن تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.