واترپلو
واترپلو
تیم ملی واترپلو ایران موفق شد در اولین بازی خود در قهرمانی آسیا، برای نخستین بار تیم چین را شکست دهد و احتمال کسب مدال خود را نیز بالا ببرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یازدهمین دوره رقابت های ورزش های آبی قهرمانی آسیا در بخش واترپلو از امروز (شنبه 12 مهر) با حضور 10 تیم در هند آغاز شد. تیم ملی واترپلو ایران که در گروه A با کویت، چین، ازبکستان و هنگکنگ همگروه است، نخستین دیدار خود را برابر چین نایب قهرمان دوره پیش برگزار کرد. در این دیدار، شاگردان مهدی پنام تاش با نتیجه 14 بر 9 برابر حریف خود صاحب برتری شدند. این...
تیم ملی واترپلو ایران یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی ورزشهای آبی آسیا را با پیروزی مقابل چین آغاز کرد.
تیم ملی واترپلو ایران موفق شد در اولین بازی خود در قهرمانی آسیا، برای نخستین بار تیم چین را شکست دهد و احتمال کسب مدال خود را نیز بالا ببرد.
نخستین دیدار تیم ملی واترپلو در مسابقات ورزشهای آبی قهرمانی آسیا با برتری برابر چین، نایب قهرمان دوره پیشین این رقابتها به پایان رسید.
مربی تیم ملی واترپلو گفت: روند پیشرفت ما نشان میدهد که این بار دیگر زمان پیروزی و در هم شکستن طلسم چین است و رقبا اکنون از رویارویی با ما وحشت دارند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو کشورمان از ظرفیت خوبی برخوردار است و می تواند قهرمان قاره آسیا شود.
سرمربی تیم ملی واترپلو با تاکید بر اینکه گروه تیمش در مسابقات قهرمانی آسیا بد نیست، گفت: از پس گروه بر می آئیم، فقط اینکه باید ذهن بازیکنان را آماده دیدار اول برابر چین کنیم.
مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون ورزشهای آبی به ریاست معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
تیمملی واترپلوی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا با تیمهای کویت، چین، ازبکستان و هنگکنگ همگروه شد.
طبق برنامه اعلام شده، تیم ملی واترپلو نخستین دیدار خود در رقابت های قهرمانی آسیا را برابر چین برگزار می کند.
طبق برنامه اعلام شده، تیم ملی واترپلو نخستین دیدار خود در رقابت های قهرمانی آسیا را برابر چین برگزار می کند.
کویت، چین، ازبکستان و هنگ کنگ به عنوان حریفان تیم ملی واترپلو در مسابقات قهرمانی ورزشهای آبی آسیا معرفی شدند.
سرمربی تیم ملی واترپلو با تاکید بر اینکه از حضور در تورنمنت صربستان بیشتر به دنبال برطرف کردن ایرادات شاگردانش بود، گفت: از این حیث حضورمان مفید و نتیجهبخش بود.