چهارشنبه 16 مهر 1404

واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای کلید خورد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای کلید خورد

دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور از آغاز واردات و عرضه گوشت تازه با استفاده از ارز مبادله‌ای خبر داد.

مسعود رسولی عصر چهارشنبه در این باره اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت دام زنده داخلی جهت تنظیم بازار و حمایت از مصرف کنندگان روزانه حدود 200 تن گوشت گوساله و گوسفند وارداتی با ارز مبادله ای وارد و در فروشگاههای زنجیره ای و غرف میادین میوه و تره بار توزیع می شود.

دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور اظهارداشت: این روند ادامه دارد و حجم آن رو به افزایش است.

وی تصریح کرد: برای اینکه آلودگی و بیماری به دامداریهای کشور منتقل نشود گوشت گوساله در نقاط مرزی و در شرایط بهداشتی بی استخوان می شود.

رسولی افزود: گوشت تازه وکیوم شده بهداشتی با کیفیت مناسب وارد واحد های بسته بندی و از آنجا محصولات پاکشده بهداشتی نشانه گذاری شده با استفاده از ماشین های یخچالدار به فروشگاههای زنجیره ای و غرف میادین میوه و تره بار ارسال می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.