واکسیناسیون
واکسیناسیون
تهران - ایرنا - باوجود تنگناهای اقتصادی مردم، شاخصهای کلان از بهبود وضعیت و حرکت روی ریل صحیح برای حل مشکلات اساسی کشور حکایت دارد.
اقتصادنیوز: تحقق رشد اقتصادی 4.4 درصدی در سال 1400 در امتداد رشد اقتصادی 4.1 درصدی سال1399، حکایت از روند رو به بهبود فعالیتهای اقتصادی در کشور به رغم تداوم تحریمهای اقتصادی دارد.
رشد اقتصادی کشور در سال 1400 به عدد 4.4 درصد رسید که تحقق این رقم در امتداد رشد اقتصادی 4.1 درصدی سال99، حکایت از روند رو به بهبود فعالیتهای اقتصادی به رغم تداوم تحریمهای اقتصادی دارد.
بانک مرکزی اعلام کرد: تحقق رشد اقتصادی 4.4 درصدی در سال 1400 در امتداد رشد اقتصادی 4.1 درصدی سال 1399، حکایت از روند رو به بهبود فعالیتهای اقتصادی کشور به رغم تداوم تحریمهای اقتصادی دارد.
تهران - ایرنا - بر اساس گزارش بانک مرکزی در زمستان 1400 که دومین فصل عملکرد دولت سیزدهم محسوب میشود، رشد اقتصادی کشور به 5.7 درصد و رشد اقتصادی بدون نفت به 6.3درصد افزایش یافت.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون وجود ندارد.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: موفقیت بزرگ در مدیریت و کنترل بیماری کرونا ثمره کار خستگیناپذیر دولت و کادر درمان کشور است.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر آبله میمون وجود ندارد.
اقتصادنیوز: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون نیست.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون وجود ندارد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون وجود ندارد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون وجود ندارد.
کمیته اضطراری متشکل از کارشناسان مستقل هفته آینده تشکیل جلسه می دهد تا مشخص کند که آیا شیوع رو به رشد آبله میمونی باید یک وضعیت اضطراری بهداشت بین المللی اعلام شود.
آمریکا به همراه انگلیس، فرانسه و آلمان پای ثابت جنایت در منطقه غرب آسیا هستند. از تجهیز صدام به سلاح شیمیایی تا حمایت از داعش و جنایت علیه مردم یمن تا اعمال تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران.
وزیر بهداشت با اشاره به این که اولویت مهم امروز ما رسیدگی به مناطق محروم است، اظهار داشت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی وجود شبکه های بهداشت است. حتی در روستاهایی که جاده نیست خانه بهداشت وجود دارد. من در کل وزارت بهداشت به بهورزها بیشتر از همه افتخار می کنم.
رئیسی: ساعتی نیست که از دغدغه های مردم غافل شوم