واکسیناسیون
واکسیناسیون
رئیس جمعیت هلالاحمر ایران گفت: ما آمادگی داریم با اعزام نیروهای عملیاتی در جام جهانی نیز کمک کننده باشیم چراکه تجربه خوبی در مدیریت تجمعات انبوه داریم.
عین اللهی با بیان این که نظام سلامت در اپیدمی کرونا 300 شهید تقدیم مردم و نظام کرده است، گفت: با تدابیری که صورت گرفت 85 درصد مردم توانستند دو دُز واکسن کرونا تزریق کنند.
اقتصادنیوز: آمار ابتلا و فوتیهای کرونا به کمترین میزان خود در کشور رسید؛ طوری که در دو روز 14 و 15 اردیبهشت تنها هفت مورد مرگ ناشی از کرونا گزارش شد و در حال حاضر یران در شرایط طلایی قرار دارد و الان بهترین زمان برای تکمیل واکسیناسیون است.
بهرام عین اللهی گفت: با تدابیری که صورت گرفت 85 درصد مردم توانستند دو دُز واکسن کرونا تزریق کنند.
وزیر بهداشت گفت: اکنون 85 درصد مردم دو دوز واکسن خود را دریافت کردهاند و به رکورد تزریق روزانه یک میلیون و 600 هزار و هفتگی بیش از 8 میلیون دز تزریق واکسن رسیدهایم.
فارس نوشت: وزیر بهداشت با بیان این که نظام سلامت در اپیدمی کرونا 300 شهید تقدیم مردم و نظام کرده است، گفت: با تدابیری که صورت گرفت 85 درصد مردم توانستند دو دُز واکسن کرونا تزریق کنند.
رئیس جمعیت هلالاحمر ایران گفت: ما آمادگی داریم با اعزام نیروهای عملیاتی در جام جهانی نیز کمک کننده باشیم چراکه تجربه خوبی در مدیریت تجمعات انبوه داریم.
جدیدترین جزئیات حج تمتع 1401 اعلام شد.
صبح امروز ولمر شون، نایب رئیس صلیب سرخ آلمان با حضور در ساختمان صلح با دکتر یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دیدار و تفاهم همکاری میان دو جمعیت به امضای طرفین رسید.
عضو ستاد مقابله با کرونا گفت: مردم گمان می کنند کرونا ریشه کن شده، برای همین رعایت شیوه نامه های بهداشتی و واکسن کرونا را فراموش کرده اند؛ لذا در برخی نقاط دنیا مشکلاتی وجود دارد که به رقم عدم رعایت پروتکل ها و تاخیر و تعلل در تکمیل دوزهای واکسن این نگرانی را شدت می بخشد که به یکباره کشور گرفتار بیماری جدیدی شود.
همزمان با آغاز ثبتنام حج تمتع از فردا در سراسر کشور، رییس سازمان حج و زیارت هزینه این سفر را اعلام کرد و حج 1401 را آخرین حج ارزان دانست.
همزمان با آغاز ثبتنام حج تمتع از فردا در سراسر کشور، رییس سازمان حج و زیارت هزینه این سفر را اعلام کرد و حج 1401 را آخرین حج ارزان دانست.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست، خسارت خشکسالی به محیط زیست را 28785 هزار میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: برای تکمیل زیرساختهای مقابله با خشکسالی به 1000 میلیارد تومان نیاز داریم.
محمود محمدی گفت: استارتآپها بهترین و نوینترین رویکرد حاکم برای توسعه فناوریهای بومی و ایجاد بستری برای مقابله با همین غافلگیریها هستند.