واکسیناسیون
واکسیناسیون
اقتصادنیوز: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بروزرسانی قوانین ورود افراد به کشور عراق خبر داد.
رئیس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آخرین شیوع کرونا در استان گفت: در حال حاضر 322 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند.
دریادار تنگسیری گفت: با حمایت و پشتیبانی از شرکتهای دانشبنیان، سطح آمادگیهای رزمی را تقویت میکنیم.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تمامی مسافران بالای 12 سال باید گواهی تزریق واکسن مورد تایید کشور عراق و یا تست منفی پی سی آر ارائه دهند.
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی 3 فقره سوال از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام وصول شد.
استان ها - ایرنا - متخصصان حوزه سلامت هشدار دادند که با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان، اطعام دهی، بازگشائی مدارس و دورهمی ها مردم در مقابل این ویروس ساده اندیش نباشند و همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشت فردی و محیط، استفاده مناسب از ماسک و تهویه کلاسهای درس ضروری است.
کارشناسان بهداشتیِ انگلیس از آغاز واکسیناسیون کودکان پنج تا 11 ساله علیه کروناویروس در این کشور خبر دادند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت طی نامهای خطاب به معاونین بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی نسبت به طغیان سرخک در کشور هشدار داد.
رشت _ ایرنا_ طی 10 روز اخیر در تداوم روند افزایشی مبتلایان به بیماری کووید 19 در گیلان، آمار بستریهای روزانه بیمارستان های گیلان حدود چهار برابر افزایش یافته است.
مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به 147 میلیون و 235 هزار و 430 دُز رسید.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس گفت: وضع قیمت مرغ و در دسترس نبودن آن در ماه رمضان خوب نیست، درحالیکه ارز ترجیحی حذف نشده، انتظار این است که بازار مدیریت شود.
محمدرضا اکبری میزان تزریق واکسن نوبت اول گروه سنی پنج تا 18 سال استان را 110 هزار و 607 نفر و نوبت دوم را 80 هزار و 199 نفر اعلام کرد و گفت: دانشآموزان علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، حتما نسبت به دریافت واکسیناسیون خود اقدام کنند.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانهروز گذشته را اعلام کرد.
تهران - ایرنا - مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول 24 ساعت گذشته، 53 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 140 هزار و 368 نفر رسید، همچنین 3519 بیمار جدید نیز شناسایی شد.
اقدامات دولت در شش ماه نخست ریاست جمهوری را می توان در قالب یک کارنامه 200 روزه مورد بررسی قرار داد.