چهارشنبه 5 آذر 1404

واکنش باشگاه استقلال به درگیری در هیئت مدیره این تیم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
واکنش باشگاه استقلال به درگیری در هیئت مدیره این تیم

باشگاه استقلال موضوع درگیری شب گذشته در هیئت مدیره این باشگاه را رد کرد.

رسانه رسمی باشگاه استقلال نوشت: «روز گذشته تیم فوتبال استقلال موفق شد مقابل یک حریف سختکوش با یک گل به پیروزی برسد تا روند خوب این تیم کماکان ادامه داشته باشد و بعد از حدود 40 روز، دلتنگی هواداران به پایان برسد».

با این حال و با وجود اینکه اعضای مجموعه باشگاه استقلال این روز‌ها متحد و همدل برای موفقیت هستند، عده‌ای که نان‌شان در ایجاد حاشیه و بحران برای استقلال است، از شب گذشته به انتشار شایعات و اخبار کذبی در خصوص جلسه هیئت مدیره استقلال دست زده‌اند.

هواداران عزیز استقلال به خوبی می‌دانند مجموعه باشگاه استقلال در مسیر موفقیت نیاز به اتحاد و همدلی دارد و نشر اخبار کذب مانند شب گذشته، تنها در راستای به‌هم زدن آرامش و همدلی باشگاه صورت گرفته است. به همین دلیل از هواداران عزیز استقلال انتظار می‌رود با بی‌توجهی به حاشیه‌های مطرح شده، به مجموعه باشگاه استقلال جهت ادامه روند خوب خود کمک کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال