واکنش دبیر فدراسیون وزنهبرداری به حضور یکتا جمالی در سومین مسابقه در سال 2021
دبیر فدراسیون وزنهبرداری در واکنش به این موضوع که آیا حضور در سه رویداد بزرگ جهانی در یک سال برای نوجوان ایرانی مشکلساز نخواهد بود، گفت: به دو دلیل مشکلی پیش نمیآید.
محسن بیرانوند در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد اینکه یکتا جمالی یکی از چهار وزنه بردار بانوی اعزامی به مسابقات جهانی تاشکند خواهد بود و آیا حضور در سومین رقابت جهانی در یک سال به او فشار مضاعف وارد نخواهد کرد، اظهار داشت: به دو دلیل خیر؛ آخرین مسابقهای که جمالی در آن شرکت کرد، مهر ماه در نوجوانان جهان در جده بود و او فرصت ریکاوری و رسیدن به اوج دوباره را دارد. ضمن اینکه شرایط سنی جمالی طوری است که ظرفیت حضور در سه مسابقه در یک سال و فشار تمرینات را دارد. او نوجوان است و اگر مثلا در مورد یک ورزشکار 29 ساله این مسئله مطرح میشد، با یکتا جمالی فرق میکرد.
وی در مورد اینکه چقدر برای جمالی بعد از کسب دو مدال جهانی در ردههای سنی نوجوانان و جوانان، احتمال کسب مدال بزرگسالان جهان را قائل است؟ خاطرنشان کرد: الان در خصوص بزرگسالان جهان صحبت میکنیم. جمالی در هر دو رویداد قبلی روی سکو رفته اما قطعا برای بزرگسالان کارش خیلی سختتر از دو رویداد قبلی است. او در تاشکند با کسانی رقابت میکند که هم شاید 10-15 سال از او بزرگتر بوده و هم سابقهشان برای حضور در مسابقات جهانی و تمرین در این رشته خیلی بیشتر است اما اینها چیزی از ارزشهای جمالی کم نمیکند. تا همین جای کار هم جمالی دو مدال بین المللی گرفته و کار فوق العادهای در سال 2021 انجام داده است. همین که وی رکورد شخصی خودش و همچنین تجارب بین المللیاش را بالا ببرد، خیلی عالی است و تا انشاءالله تا المپیک بعدی به اوج تجربه و آمادگی رسیده و به یکی از بهترینهای وزنه برداری دنیا تبدیل شود.
سومین رویداد بینالمللی جهان در سال 2021 در انتظار دختر تاریخساز وزنهبرداری / بازگشت به محل افتخارآفرینیدبیر فدراسیون وزنه برداری در مورد وضعیت پریسا جهانفکریان بعد از عمل جراحی گفت: شنیدهام تمریناتش را تازه شروع کرده و از آسیبدیدگی رها شده است. بعد از مسابقات جهانی تاشکند اگر شرایط جهانفکریان مناسب بود، حتما به اردوها دعوت خواهد شد.
بیرانوند در مورد وضعیت سایر وزنه برداران بانوی اعزامی به جهانی تاشکند عنوان کرد: بهتر است در این خصوص با مربیان تیم صحبت کنید اما بچههای ما همین که در گروه A قرار بگیرند و جزو 15 نفر اول دنیا باشند برای ما خیلی خوب است. ما اگر در رقابت با 4-5 نفر اول هر دسته برای کسب مدال برنز هم باشیم، این برای رشته نوپای وزنه برداری بانوان که کمتر از سه سال از فعالیتشان می گذرد، یک حرکت رو به جلو خواهد بود. این اتفاق خوبی برای وزنه برداری دختران ما است که در این زمان کم در دسته A با کسانی که سابقه 50 ساله در وزنه برداری دارند، رقابت کنند. قطعا دختران ایران کار سختی در تاشکند دارند اما هرکدام آنها در مرحله اول رکورد خوبی را ثبت کنند و در مرحله دوم رکورد ملی خود را افزایش دهند و بعد هم نیم نگاهی به مدال حتی در تک حرکت داشته باشیم، خوب است.