دوشنبه 9 شهریور 1405

واکنش سخنگوی سازمان سنجش به انتشار تصاویری از سئوالات آزمون امروز

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
واکنش سخنگوی سازمان سنجش به انتشار تصاویری از سئوالات آزمون امروز

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به انتشار تصاویری از سئوالات آزمون امروز که در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: صحت این عکس‌ها در این سازمان در حال بررسی است.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان سنجش، فاطمه زرین آمیزی در واکنش به انتشار تصاویری از سئوالات آزمون امروز که در شبکه‌های مجازی در پخش شده است، اظهار کرد: در حال حاضر صحت یا عدم صحت این عکس‌ها توسط حفاظت سازمان سنجش آموزش کشور در دست بررسی است و نتیجه آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون بیش از 980 هزار و 716 داوطلب کارت ورود به جلسه آزمون سراسری را برای شرکت در 5 گروه آزمایشی دریافت کرده اند، تصریح کرد: تعداد 135 هزار و 861 داوطلب در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و تعداد 310 هزار و 959 نفر نیز در گروه آزمایشی علوم انسانی کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کردند و آزمون این داوطلبان از ساعت 8 صبح امروز پنج شنبه 30 مرداد ماه در 777 حوزه امتحانی برگزار شد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور روز گذشته نیز از دستگیری داوطلب منتشر کننده سوالات کنکور هنر خبر داده و گفته بود داوطلب مبتلا به کرونا که در محل جداگانه‌ای آزمون می‌داد، این سئوالات را منتشر کرد.

فاطمه زرین آمیزی در این زمینه به ایسنا گفته بود که یکی از داوطلبان گروه آزمایشی هنر در آزمون صبح موفق به بردن گوشی همراه خود به جلسه آزمون شد و بخشی از سئولات این آزمون را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. این داوطلب در بیمارستان طالقانی آزمون می‌داد که با سوءاستفاده از عوامل اجرایی و شرایط کرونایی خود توانسته بود بعد از پایان آزمون دروس عمومی از سئوالات عکس بگیرد و منتشر کند.