پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

واکنش نبویان به توافق ایران و آژانس؛ اطلاعات مراکز هسته‌ای به دست دشمن می رسد و زمینه ساز جنگ بعدی می‌شود / دو صفت عجیب که نبویان برای گروسی به کار برد!

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش نبویان به توافق ایران و آژانس؛ اطلاعات مراکز هسته‌ای به دست دشمن می رسد و زمینه ساز جنگ بعدی می‌شود / دو صفت عجیب که نبویان برای گروسی به کار برد!

سید محمود نبویان، نماینده نزدیک به جلیلی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این توافق یعنی دستیابی دشمن به اطلاعات مراکز هسته ای و زمینه ساز جنگ بعدی.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمود نبویان، نماینده نزدیک به سعید جلیلی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

توافق آقای عراقچی با گروسی جاسوس و منحوس که مسبب شهادت صدها تن از فرماندهان، دانشمندان و هموطنان ما بوده، به هیچ وجه مورد قبول نیست. و نقض صریح منافع ملت و استنکاف از قانون مجلس بوده و حکم آن روشن است.

این توافق یعنی دستیابی دشمن به اطلاعات مراکز هسته ای و زمینه ساز جنگ بعدی.

31221

کد خبر 2113672
واکنش نبویان به توافق ایران و آژانس؛ اطلاعات مراکز هسته‌ای به دست دشمن می رسد و زمینه ساز جنگ بعدی می‌شود / دو صفت عجیب که نبویان برای گروسی به کار برد! 2