وحید امیری
وحید امیری
تعدادی از بازیکنان تیم پرسپولیس پس از دیدار این تیم مقابل نساجی نتوانستند به همراه سایر همتیمیهای خود از ورزشگاه خارج شوند.
هافبک مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس میگوید شرایط مالی تیمش باید سر و سامان بگیرد.
وحید امیری، هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت که از دو سال پیش از این باشگاه طلبکار است.
تیم پرسپولیس با یک گل از سد نساجی مازندران گذشت.
کاپیتان پرسپولیس گفت: در ابتدای فصل شرایط خوبی نداشتیم اما هر چه از زمان بازی ها گذشت رفته رفته بهتر شدیم.
ممهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من هم همانند خیلی از بازیکنان از پرسپولیس طلب دارم و منتظر دریافت مطالباتم هستم.
مهاجم تیم نساجی گفت: عده ای هستند که نمی خواهند من در نساجی بازی کنم.
هافبک عراقی تیم پرسپولیس گفت: هدف ما همانند سه سال گذشته قهرمانی در لیگ برتر است و می خواهیم به آن دست پیدا کنیم.
مدافع پرسپولیس گفت: اخراجم صحیح بود و هیچ اعتراضی به آن ندارم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس باوجود پیروزی تیمش در دیدار با نساجی در نشست خبری به شدت از مسئولان باشگاه پرسپولیس گلایه کرد و با بیان اینکه احمق نیست، خواستار جدایی افراد منفعتطلب شد.
تیم فوتبال پرسپولیس توانست با غلبه بر شاگردان رضا مهاجری به صدر جدول لیگ نوزدهم برسد.
در دیداری معوقه از هفته دوازدهم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل نساجی مازندران به پیروزی رسید و به صورت موقت صدرنشین لیگ برتر شد.
تیم فوتبال پرسپولیس آخرین دیدار نیم فصل اول خود که دیدار معوقه هفته دوازدهم مقابل نساجی بود را با تک گل وحید امیری با برد پشت سرگذاشت و به صدر جدول رده بندی صعود کرد.
سرمربی تیم فوتبال نساجی گفت: حق ما در بازی با پرسپولیس باخت نبود.