ورزشی
ورزشی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرصت 48 ساعته به دراگان اسکوچیچ داد تا دفاعیات خود را به این کمیته ارسال کند.
تیم فوتبال یوونتوس بازی باخته مقابل کالیاری را با پیروزی به پایان رساند.
داوران بازیهای هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال مشخص شدند.
سرمربی فجر سپاسی گفت: اینکه تیمی وزیر ورزش داشته باشد به ما ربطی ندارد، نباید انتقام بازی ملوان را از ما بگیرید.
رقابتهای کاراته قهرمانی جهان قاهره، در در وزن 61- کیلوگرم بانوان آتوسا گلشادنژاد با نتیجه 4 بر یک وفا محجوب از تونس را شکست داد و راهی فینال شد و اولین فینالیست تیم ایران در رقابتهای قهرمانی جهان (مصر) شد.
تیم فوتبال یوونتوس بازی باخته مقابل کالیاری را با پیروزی به پایان رساند.
فوتبال کشور در هفته اخیر با اخبار و حواشی گوناگونی همراه بود.
رقابتهای کاراته قهرمانی جهان قاهره در جدال نیمه نهایی وزن 50- کیلوگرم بانوان سارا بهمنیار با نتیجه 4 بر یک شاهمالارانی گادران از مالزی مغلوب شد و از راه یابی به فینال بازماند و بهمنیار با این نتیجه راهی جدول شانس مجدد شد.
پیروز قربانی، سرمربی تیم فوتبال فجرشهید سپاسی شیراز، پس از تساوی تیمش مقابل آلومینیوم اراک، به شدت از شرایط موجود در فوتبال ایران و حاشیههای مربوط به سیستم کمکداور ویدئویی (VAR) انتقاد کرد و این سیستم را عامل تخریب فرهنگ فوتبالی کشور دانست.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرصت 48 ساعته به دراگان اسکوچیچ داد تا دفاعیات خود را به این کمیته ارسال کند.
تیم فوتبال پاریسنژرمن بازی خارج از خانه مقابل موناکو را واگذار کرد.
منچسترسیتی توانست پیروزی ارزشمندی را در خانه برابر لیدزیونایتد کسب کند.
رئیس هیئت مدیره استقلال شایعات مبنی بر عدم حضور هواداران در بازی فردا را قویاً تکذیب کرد.
تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیدار خانگی مقابل سنپائولی به برتری سه بر یک دست یافت تا جایگاهش در صدرجدول بوندسلیگا را مستحکم کند.
افرادی با تعقیب ماشین داور VAR دیدار پرسپولیس مقابل شمسآذر، به خودروی او صدمه وارد کردند.