ورزشی وبگاه ورزش سه
ورزشی وبگاه ورزش سه
حسین گودرزی در بازی با استقلال تاجیکستان عملکرد خوبی داشت.
جانپیرو گاسپرینی، سرمربی آتالانتا، در آستانه بازی با شاختار درباره ترکیب عجیب و کاملا متفاوتی که برای این بازی اعلام کرده توضیح داد.
الوکره قطر موفق به کسب پیروزی مقابل روشن ازبکستان شد.
باشگاه نساجی با متن جالبی به استقبال دیدار با ملوان انزلی رفت.
آرکادیوژ میلیک، مهاجم مصدوم یوونتوس که پیش از مسابقات یورو و در تیم ملی لهستان دچار مصدومیت شد، همچنان شرایط بازگشت به میادین را ندارد.
ملوان جلسه تمرینی مهمی را پیش از دیدار با نساجی برگزار کرد.
لیونل اسکالونی، سرمربی تیم ملی آرژانتین، فهرست بازیکنان دعوت شده برای انجام دو بازی از رقابتهای انتخابی جام جهانی را اعلام کرد.
تیم صنعتگران امید در جدال طولانی و جذاب موفق به شکست پیکان تهران پرافتخارترین تیم لیگ برتر مردان شد.
شباب الاهلی پس از تعویض هافبک ایرانیاش نتوانست برتری خود را مقابل نسف قارشی حفظ کند و مغلوب شد.
وویژک شزنی، دروازه بان جدید بارسلونا مدعی شد هموطنش رابرت لواندوفسکی بسیار علاقمند به حضور او در این تیم بوده است.
باشگاه پیکان قبل از دیدار تیم والیبال خود امروز به ادای احترام به شهدای مقاومت پرداخت.
سرمربی موقت استقلالیها با انگیزه زیاد کارش را شروع کرده و به روزهای بهتر میاندیشد.
کامران قاسمپور برای تکرار قهرمانی خود در وزن 92 کیلوگرم، این بار باید طلای جهان را از دهان شیر بیرون بکشد.
تیم گیتیپسند در هفته نخست لیگ برتر والیبال 1403 در جدالی پنج سته و طولانی سایپا را شکست داد.
هافبک ایرانی دینامو ماخاچ قلعه یکی از 11 بازیکن اصلی تیمش مقابل سامارا است.