جمعه 30 مرداد 1405

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

ادامه تنش میان ترامپ و ماسک؛ انتقاد از دریافت یارانه‌های کلان توسط ایلان ماسک

رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس از ساماندهی بیش از 50 هزار تبعه غیرمجاز خبر داد و گفت: لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت با هدف مدیریت جامع امور اتباع خارجی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد.

رافا یوسته، نایب رئیس بارسلونا، درباره ماجرای نیکو ویلیامز صحبت کرد.

مدیر اجرایی پیشین فرمول یک اعتقاد دارد، لوئیس همیلتون به هشتمین قهرمانی خود در فرمول یک نمی‌رسد، چرا که برای دستیابی به این هدف رقبای زیادی دارد.

الهلال با صعود به یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، سود مالی بزرگی را به حساب خود واریز کرد.

جوزپه ماروتا، رئیس و مدیر اجرایی اینتر، پس از شکست 2-0 مقابل فلومیننسه در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها با اسپورت مدیاست صحبت کرد.

این نخستین گفتگوی وزیرخارجه ایران با یک رسانه آمریکایی پس از تجاوز هوایی این کشور است.

در حالی که اینتر از جام جهانی باشگاه‌ها خداحافظی کرد، سیمونه اینزاگی، سرمربی سابق این تیم، بزرگترین شگفتی را با الهلال رقم زد.

رئیس جمهور بر لزوم تسریع در جبران خسارات، اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده در جنگ تحمیلی 12 روزه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد.

با توجه به جدایی بهترین گلزن ذوب آهن، امید لطیفی مهمترین چهره تهاجمی تیم قاسم حدادی‌فر خواهد بود.

احتمال دارد در روزهای آینده تعداد کروات‌ها در تراکتور دو رقمی شود؛ مهاجم گلزن تیم اسکوچیچ از این بابت بسیار خرسند است.

ایگور تودور، سرمربی کروات یوونتوس، معتقد است بازیکنی مثل لوکا مودریچ، هم‌وطنش، هر 300 سال یک‌بار در کرواسی متولد می‌شود.

برد تاریخی الهلال برابر منچسترسیتی، قهرمان اروپا، بازتابی گسترده در رسانه‌های عربستانی داشت.

وزرای امور خارجه «گروه هفت» روز دوشنبه در بیانیه‌ای مشترک از آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران حمایت کرده و خواستار ازسرگیری مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران شدند.

ملی‌پوشان امید برای راه پیدا کردن به اردوی تیم ملی بزرگسالان یا فرصت بازی در این تیم حضورشان در اردوی امید اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

با فرض تمدید قرارداد سه مهره کلیدی، لیست بازیکنان بزرگسال استقلال برای فصل بعد، در نوسان بوده و پنج تا هفت جالی خالی دارد.