دوشنبه 2 شهریور 1405

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

ژاپن با بازگشتی درخشان برابر تایلند پیروز شد و صدر جدول را پس گرفت.

نخستین آزمون جدی امید روانخواه و تیم امید برای شکستن طلسم حضور در المپیک، از شهریورماه آغاز خواهد شد.

نیمار در پادکست "Flow" فاش کرد که برای شرکت در جام جهانی باشگاه‌ها قرار بود به تیم فلومیننسه بپیوندد.

واکنش باشگاه خیبر خرم‌آباد به تجاوزات رژیم صهیونیستی یک پوستر جالب بوده است.

باشگاه استقلال مذاکرات خوبی را برای تمدید قرارداد چهار بازیکن خود انجام داده است.

به گزارش رویترز، لندن اعلام کرد سفارت و کنسولگری انگلیس در اسراییل و قدس به خدمات‌رسانی اساسی خود از جمله ارائه خدمات به اتباع انگلیسی ادامه می‌دهند.

اوریول رومئو پس از دوره قرضی‌اش در خیرونا به این تیم بازگشته و به احتمال زیاد به او آزادی کامل برای فسخ قرارداد داده خواهد شد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی تصویری اعلام کرد: به ساکنین سرزمین‌های اشغالی به‌ویژه تل‌آویو و حیفا هشدار داده می‌شود که برای حفظ جان خود این مناطق را ترک کنند و خودشان را قربانی امیال حیوانی نتانیاهو نکنند.

منچسترسیتی، تیمی که دیگر قابل‌شناختن نیست، با هدایت پپ نیاز فوری به بازگشت به روزهای اوج دارد.

درحالی که اسرائیل سعی در ممانعت از انتشار آمار کشته‌ها طی حملات موشکی ایران دارد، برخی منابع این تعداد را صدها تن ارزیابی کردند.

«تلاش‌های سازمان حج و زیارت ایران و هماهنگی های صورت گرفته با سفارت کشورمان در بغداد، ورود زایران ایرانی از مرز زمینی عرعر به عراق ادامه دارد.»

تصاویر منتشر شده از عملیات موشکی سپاه نشان می دهد سامانه های پدافندی اسرائیل قادر به رهیگری تعداد زیادی از موشکی های ایرانی نیستند.

صادق وزیر راه گفت: مردم ما پای‌کار هستند و ما هم خادم ملت هستیم؛ من دیروز به پایانه مسافربری رفته بودم علیرغم اینکه در تأمین اتوبوس مشکلاتی موجود است اما مردم با آرامش همراهی می‌کنند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره 10 خود تأکید کرد: ما بر آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم و ساکنان آن در برابر حملات موشکی ایران کاملاً بی‌دفاع شده‌اند.

رئیس‌جمهور گفت: باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی بیانیه‌ای ضمن تشکر از نیروهای مسلح کشورمان، اعلام کردند: انتقامی سخت در انتظار رژیم منحوس صهیونیستی است.